Tirsdags-blogg 14.03.23

Kaffe-ansvarlige i kveld er Eiliv og Eli☕️☕️
****

Hei, og god tirsdag i vintereventyret! ❄️⛄️🌤

I dag har vi mye godt nytt, så heng på, og les deg gjennom hele bloggen!

Først, til dere som er på facebook: Hvis du ikke allerede har trykket Lik eller Følg på vår egen facebook-side Fornebu Singairs, er første oppgave å gjøre det, slik at du får våre oppslag på din egen «feed». Deretter oppfordrer vi alle til å dele oppslaget på sine egne facebooksider ved å trykke på Del, slik at budskapene våre når godt rundt til mange flere enn de som bare følger oss direkte.
Søndag la vi nemlig ut et innlegg om at vi trenger flere menn🎩🤩, så veldig fint om dere alle deler dette videre (takk til dere som allerede har gjort det)!
Og ellers SNAKKE OM DET i alle lag og vennekretser du ferdes!🥳👮‍♂️ 🕵️‍♂️👨‍🌾👨‍🍳 👨‍🎓👨‍🎤👨‍🚒👨‍✈️🥳

Til Kor-kafé den 22. april (inkludert øvelse den 18.) har vi vært så utrolig heldige å få med oss Haike Dietrich på piano. Hun har en imponerende CV som du kan lese under Medlemmer/Dokumenter (norsk nederst), så dette tegner til å bli et veldig spennende og lærerikt samarbeid. Emilie har samarbeidet med henne tidligere, og har jobba godt for å få henne til oss. Så med Haike, Emilie og Rebekka (Sandvikakorets dirigent) på plakaten, blir det ikke vanskelig å legge godt arbeid i markedsføringen! Vi kommer tilbake til det.

Allerede lørdagen etter, den 29. april, skal vi ha seminar med Emilies kollega Erlend Leinan Lund i Fornebupilotens lokaler på Fornebu S, siden han ikke kan øve med oss på tirsdager. Han skal dirigere oss i Snarøya kirke den 3. juni, og Haike blir med oss som akkompagnatør også da. Felles øvelse med begge to blir i god tid før konsertstart (ca kl 15). Haike vil dessuten bli med på tirsdagsøvelse sammen med oss og Emilie den 30. mai.

Så var det Sarabråten 7. juni. Der har vår forrige dirigent Lisa Smith Walaas sagt ja til å være med! Det blir jo både kjært og gøy! Sporty gjort av henne å stille opp for oss når det kniper😁

Oppsummert synes vi i styret at det er blitt et innholdsrikt og spennende vårprogram med attraktive og profesjonelle musikere/dirigenter til å motivere og utvikle oss! Vi søker NSF og kommunen om konsertstøtte for Kor-kafé og Snarøya kirke. Og innimellom disse større opptredenene, har vi åpning av Treklang 3. mai, pop-up-konsert på sentertorget den 13. og Roseslottet den 11. juni å glede oss til.

Så da gjenstår det bare for deg å prioritere koret ditt, melde deg på, og glede deg til å være med på disse små eventyrlige våropplevelsene!🪺🌱☘️ Vi i styret vil legge all vår sjel i markedsføringen, med god og erfaren annonseringshjelp fra Emilie, og håper på bistand fra hver og en av dere med ryktebørsen og deling på sosiale medier! 

Sees i kveld til nye sangopplevelser!
Hilsen Styret