Har du lyst til å synge?

Da tar du kontakt med en av oss:

Eiliv Børresen:       975 93014
Jan Hannestad:     951 78475 
Jorun Vintervold:   997 28219

Vårsemestret i Fornebu Singairs synger på siste verset fram mot 13. juni, men sommeren går fort, og 22. august starter vi opp igjen! Vi øver i Oksenøya skole (Treklang) hver tirsdag kl. 1845-2115.
 
Er du MANN, glad i å synge, og har lyst til å være med oss, trenger vi deg veldig, enten du er tenor eller bass!
For å være sikre på at vi har en riktig stemmebalanse i koret til enhver tid, har vi
fortsatt venteliste på inntak av damestemmer. Men meld likevel fra til oss om du er interessert i å bli med, så skriver vi deg på lista, og inviterer deg til en øvelse når vi ser det blir åpning for å ta inn flere.
 
Koret har hatt et aktivt program så langt i år, blant annet var vi på Røros på Bergstadkorets vinterfestival i februar, og i april inviterte vi med oss Sandvikakoret, og arrangerte Kor-Kafé i nabolaget, i Fornebupilotens lokaler. Gjennom mai og juni opptrer vi i forskjellige sammenhenger her og andre steder i regionen, blant annet skal vi delta under Fornebudagene og ved korfestival på Roseslottet, før vi avslutter semestret. 

Vi lover deg, det er gøy og lett å trives i koret vårt! Vår unge, talentfulle og fremadstormende dirigent Emilie Hellum Johansen, driver oss framover med sin kunnskap, sangglede og gode humør!
 
Det er ingen direkte opptaksprøve for å kunne synge i koret, men dirigenten vil ha en kort, individuell  gjennomgang med deg for å avgjøre hvilken gruppe som passer stemmen din best og som vil bidra til at du føler deg komfortabel med korsangen og koret.  
 
Besøksadresse til øvingslokalet vårt er: Treklang, Oksenøya skole, Forneburingen 432, 1360 Fornebu.

Kart og bilder Treklang

Postadressen vår er:
Fornebu Singairs
v/Jorun Vintervold (kasserer, tlf. 997 28219)
Finn Thorsagers vei 6
1360 Fornebu