Tirsdags-blogg 20.09.22

Heisann, så fort uka går! Tirsdagsøvelse igjen, og straks er det seminar også!

Men først, en viktig endring i Kalender: Opptredenen på Punkt har endret både dato og karakter, fra onsdag 23.11. til søndag 4.12.! Endringen i selve arrangementet er at det ikke lenger er en ren julegrantenning, men et julearrangement med forskjellige underholdningsaktiviteter for barn og voksne. Dette betyr at våre store helg i førjulstiden i år blir 2.-4. desember, med oppdrag både fredag, lørdag og søndag. Vi ber om at dere melder show eller no-show på alle tre snarest mulig. Forhåpentlig mest show, og i alle fall representasjon i alle stemmegrupper!😁

Håper alle har hatt tid til å lese resultatene fra trivselsundersøkelsen og oppgavene vi skal snakke om i gruppearbeidet. De ligger her:
Resultater fra trivselsundersøkelse i Fornebu Singairs per juni 2022
Gruppeoppgaver og gruppeinndelinger på kor-seminar 24-25 september 2022
Tiden går ekstra fort på seminar, så vi setter pris på at alle forbereder seg, slik at vi kan jobbe effektiv og holde tiden som er avsatt utenom sangøvelsene.

En annen viktig ting til seminaret (og i kveld) er å huske notemappa di, oppdatert med alt julerepertoaret, pluss morosangene som vi allerede kan fra vårrepertoaret, spesielt Can’t stop, Can you feel og Perfect. Vi tar med noen ekstra eksemplarer av de «gamle» julesangene i kveld, men forutsetter at dere som har fått de før, tar med disse, slik at nye kopier kan gis til de som ikke har de fra tidligere. Med andre ord, gjør notemappa di klar, og vær bevisst på hvilke noter du trenger å forsyne deg med. Dette går både på ansvarsfølelse og orden i eget «korsystem», kopikostnader for koret, og ikke minst miljøhensyn! At notene i mappa dessuten bør ligge i plastlommer, er et allergihensyn som vi også skal bry oss om. Hvis vi høres strenge ut nå, er det fordi orden og hensyn skaper trivsel for alle oss 35 forskjellige menneskene i koret🥰 

Bra kurs i regi av Akershus Sangerforum i oktober:
«For øre og øye» – 18. oktober kl 18.30-20.30
Stemmeteknikk for korister/solister – 22.-23. oktober 2022 fra kl 11.00 – 16.00 begge dager.

Og i kveld er det stemmegruppeøvelser etter pausen, så fint om alle forbereder seg til det!
Sees snart!
Styret