Tirsdags-blogg 13.09.22

Hei igjen, da er det blitt tirsdag, og vår dag igjen! 🥳 🤩

Hovedinnholdet i denne bloggen er om seminaret 24.-25. september, og nederst finner du også lenke til resultatene fra trivselsundersøkelsen og gruppeoppgavene vi skal gjøre basert på disse.

Men først, HUSK at det er stemmegruppeøvelser fra kl 1745 i dag. Håper de fleste kan delta på det.
Sopraner i storsalen, alter i speilsalen, tenorer i det andre musikkrommet, basser i Koristen.
Jan (456 16352) er dørvakt.

Så til seminaret. Vi i styret gleder oss veldig til en helg med mye tid, sang og prat i lag, for musikalsk utvikling og enda bedre fellesskap i koret vårt!

Det praktiske:
Jorun, som har kontakten med hotellet, opplyser at vi nå har 5 dobbeltrom og 18 enkeltrom. På grunn av romsituasjonen på hotellet er det veldig fint om noen flere kan tenke seg å dele rom. Finn deg en venn 🥰(som Emilie pleier å si), og gi beskjed til Jorun!🛏🛏

Gi beskjed til Jan H og Jorun dersom du kjører bil selv og har plass til flere, eller om du trenger å få sitte på med noen! De lager en oversikt, og sørger for at alle kommer seg med 🛺 🚔 🚍 🚘 🚖

Du finner program og tidspunkter for begge dagene i Kalender. 🕰 ⏳Rammen er 10-18 på lørdag med innlagte pauser, lunsj og gruppearbeid, deretter middag og sosialt samvær fra kl 19. Søndag starter vi kl 9, tar lunsj kl 12 og avslutter med presentasjon av gruppearbeidene og morosynging til kl 15.

Det musikalske:
Sangene vi skal øve på ligger også i Kalender. Først og fremst er dette julerepertoaret for 2022, men morosang på søndag inneholder synging av ting vi kan, så ta med notene fra Safari-konserten også (Can you feel, Can’t stop, Perfect, You raise me up, Moon river, Bruremarsj).🎶🎶

Det relasjonelle:
Eli vil gjennomgå resultatene fra trivselsundersøkelsen før gruppearbeidet på lørdag. Vi er takknemlige for høy svarprosent (88,5%) og oppriktige, gode besvarelser! Gruppeoppgavene er basert på resultatene og kommentarene fra undersøkelsen, og vil bestå av en musikalsk del, en sosial del og en rekrutteringsdel. Se lenker nedenfor til både undersøkelsesresultater og til gruppeoppgaver samt forslag til gruppesammensettinger. Håper dere vil se og tenke litt på dette i forkant av seminaret, og dere som ikke kan være med denne gangen, gi gjerne med innspill til noen i stemmegruppen din!

Resultater fra trivselsundersøkelse i Fornebu Singairs per juni 2022
Gruppeoppgaver og gruppeinndelinger på kor-seminar 24-25 september 2022

Sees I kveld!

Hilsen Styret