Tirsdags-blogg 13.02.24

WINTER POEM ❄️
Once a snowflake fell
on my brow and I loved
it so much and I kissed
it and it was happy and called its cousins
and brothers and a web of snow engulfed me then
I reached to love them all
and I squeezed them and they became
a spring rain and I stood perfectly
still and was a flower

(Radka Toneff, Nikki Giovanni)

Hei alle sammen, velkommen til litt poetisk vinterstemning🤗

I kveld er det John Peder☕ og Jorun☕ som er kaffekokere, og øvelsen blir av det vanlige gode slaget, med full innsatsglede for å få nye sanger til å begynne å sitte, og gamle til å bli enda mer perfekt utført enn før.

Det uvanlige i kveld, er at det kommer nok en mann for å sjekke ut om han kan like å bli med oss videre! Han heter Georg, og er en venn av Alexander, som har bestemt seg for å bli med videre! 👏 Det har også Jostein gjort 👏, men han kommer tilbake først den 5. mars på grunn av noen jobbreiser. Hjertelig velkomne skal dere være til Fornebu Singairs!

En viktig påminnelse kommer her: Husk å krysse av i utsendt spørreskjema fra sist fredag, angående datoer for korseminar som passer for deg. I skrivende stund er det kun 21 som har svart, så er du ikke blant dem, gjør det like godt med en gang. Frist i dag kl. 1600, slik at vi kan presentere resultatet på øvelsen.

Ellers er det veldig mange flere som nå har meldt deltakelse til konsertene i mai og juni. Takk til dere, og på forhånd takk til resten av dere som vil gjøre det så snart dere kan!👍

Sees snart, og bruk gjerne 1 minutt til å nyte Radkas Winter poem 🤍🎶 (link i navnene under diktet).

Styret/Eli