Viktig info om øvelse i vinterferien og dato for korseminar

Hei på dere, det BLIR ØVELSE i vinterferieuken (tirsdag 20.2.)!
Nesten alle de som var fysisk fraværende sist tirsdag kommer, så i tillegg til de som rakte opp hånda i pausen, anser vi at det blir nok folk til at det kan bli en fruktbar øvelse.

Når det gjelder 1-dags korseminar denne våren, har Kee laget et enkelt spørreskjema, ref link, for å gi oss oversikt over hvilken dato som vil gi flest deltakere. På et korseminar er det mye som blir gjort og gjennomgått, så det er viktig for oss at så mange som mulig stiller. Da er det ikke nok med et halvt kor, helst ønsker vi 3/4 deltakelse!
Trykk på linken ovenfor, fyll ut epostadressen din, og kryss av snarest mulig for de datoer du kan være med, og trykk Send innen fk. tirsdag den 13. kl 1600 slik at vi har oversikt til øvelsen begynner. Tidsramme for alle seminardatoer er kl. 1000-1600, og seminaret vil bli holdt i Fornebupiloten.

TAKK for hjelpen, og GOD HELG!
Styret🤗