Leksepost

Hei dere! Nå har dere øvd godt en lang stund og de aller fleste kan nå stemmene sine godt. Det er helt supert! Nå er det vedlikehold og øving med youtube og kompfiler som gjelder. Øv på det musikalske vi jobber med på øvelsen hjemme også ☺️ Dere kan selv følge med på hvilke sanger som skal fokuseres på i kalenderen, den er oppdatert med øvelser frem til påske.

Ellers vil «Pål sine hønur» komme inn på repertoaret fra 27.2. Dette er Sandvikakorets bidrag til fellesnummer på samarbeidskonserten. Vi får omfavne den så godt vi kan, selv om det kanskje ikke er vårt førstevalg 😉
Øvingsfiler på musescore og youtube er klare, så begynn å lukte litt på denne også 😉

Når vi øver hjemme kan vi øve på vvvvv og brrrr for å øve luftstrøm, og Ping Ping for å øve intonasjon. Tipptopp om dere gjør det! Da jobber vi mot å synge a cappella🤗
På i´m still standing øver vi med metronom eller øvefil i spilleliste på YouTube.
Basser øver spesielt på siste to takter i say a little prayer.

God øving!