Tirsdags-blogg 30.01.24

Kaffeansvarlige: Jan E☕️og Inge☕️ Ryktene forteller at Monica har med kake!🎂👏

Hei, da er det blitt nest siste dagen i en laang og vinterlig januar. Det er fortsatt en stund til lysere dager, men det begynner å hjelpe nå! Og det er velkjent for de fleste at det å møtes på korøvelse og synge sammen, er en skikkelig glede og vitaminpille for helsa vår!💪💥

En annen glede er at vi nå har fått endelig bekreftelse på at vi får delta på Drøbak sangerfestival 1. juni. Det blir konserter på lørdagen, festmiddag og dans til levende musikk om kvelden💃🕺🎶, på Reenskaug hotell. Vi vil komme tilbake angående påmelding med eller uten overnatting osv. når vi får nærmere angitt program fra arrangøren. Men meld deg i hvert fall på for lørdagens sangmessige program så snart du kan (ref Kalender), så kommer vi tilbake om resten. Dette kan fort bli en veldig gøy dag sammen med ti andre kor i regionen!

Men lørdagen før dette skal vi synge konsert sammen med Sandvikakoret, i restauranten Sandvika Folkebad. Scenen i Folkebadet er den gamle Musikkflekken, som var en populær konsertscene i Sandvika fra 1986 til 2018. Lokalene ble pusset opp og gjenoppsto i 2021 som Sandvika Folkebad. Scenen har direkte adkomst fra innerste del av plassen foran Folkebadet, som også har uteservering. Opplegget for konserten blir noenlunde likt slik vi hadde det på vår Korkafé sammen med dem i april i fjor, og dirigentene Rebekka og Emilie er i gang med planlegging av repertoar inkl fellesnummer og allsanger. Kult!😎

Vi skal ha styremøte i ettermiddag, og blant annet få på plass datoer for korseminar og diskutere/sjekke muligheter for flere opptredener i vår. Dette kommer det mer informasjon om i neste ukes blogg.

Men i kveld er det sang og årsmøte som gjelder! Ta med kopp og godt humør😂🥰
Styret