Tirsdags-blogg 23.01.24

Kaffeansvarlige: Maja☕ og Eli☕. Kee tar med kjeks🍪

*************

Hei på deg👋
Ny tirsdag og ny sangglede, med oppvarming, stemmeøving og fellesøving på de fem nye sangene våre✋

Drøbak sangerfestival 🤹🎪1. juni er nå lagt som tentativ hendelse i Kalender, oppdatert med den informasjonen vi har pr nå. Vi har altså meldt vår interesse, og så sant vi får positiv bekreftelse på at vi får plass, vil det straks bli lagt inn mer informasjon og åpnet for deltakerpåmelding.
I mellomtiden er det fint om dere melder dere på konserten med Sandvikakoret i mai, og Sarabråten i juni😎

Når det gjelder noter🎵, vil det finnes nye kopisett av Viking song på bordet i kveld. Ellers er beskjeden fra Kee at noteansvarlige gjør sitt beste for å lage «startpakker» til nye og halvnye korister, men mangler du fortsatt noe av vårens repertoar, gi beskjed til Kee snarest.

Til slutt minner vi om årsmøtet neste tirsdag. Vi håper på stort oppmøte da, og litt ekstra kos skal vi ha!
Vi sender ut dokumentene i løpet av uken, senest på fredag.

Vel møtt i kveld, og vær forsiktig på glatta!

Styret