Tirsdags-blogg 16.01.24

Kaffeansvarlige: Anne A☕️ og Hildrun☕️
**

Hei til dere alle, i en ny, hvit og flott vinteruke!🌨️☃️❄️⛷️🌤️ Ifølge værmeldingene skal vi imidlertid gjennom både snøfokk, vanskelige kjøreforhold, stort snøfall, sprengkulde og til slutt mildvær på én uke, så her er det bare å stålsette seg, kle oss godt, ta på piggskoene, og kjøre forsiktig! Ellers får vi kose oss inne så langt det går. Kanskje ta fram noter og musescore og holde øvingen gående i ledige stunder?

Disse farevarslene til tross, så håper vi de fleste får til å komme i kveld! Som dere sikkert allerede har sett i Kalender blir det ikke stemmegrupper, men vanlig, felles øvelse i Speilsalen. Vi skal fortsette med sangene fra sist og også begynne på to nye.

Vi oppfattet at det ble noen reaksjoner på de nye sangene vi begynte på sist tirsdag, så før vi begynner selve øvelsen vil vi gjerne orientere litt og åpne for spørsmål, i håp om å få ryddet unna mulig frustrasjon og usikkerhet som kanskje fortsatt er der rundt dette temaet.

De av dere som var der sist, husker sikkert at vi hadde besøk av 2 nye alter, Marit Westvig og Trine Roald. Etter øvelsen ga de uttrykk for at de syntes det var gøy å være med oss, og at de ønsket å fortsette i koret. De er nå «innrullert» og har fått velkomstmail, tilgang til hjemmesiden og til MuseScore. Trine reiste på en planlagt ferie i går, og kommer tilbake på øvelse den 20. februar. Men hun vil følge med oss og har MuseScore «med seg» på telefonen. Hjertelig velkomne skal dere være til koret vårt begge to, og vi er sikre på at alle, og særlig altene, vil være gode faddere for en smidig start!

Vi har nå solide sopran- og altgrupper, og vi begynner også å få et veldig bra mannskor (🎶he-ja, 🎶he-ja, 🎶he-ja)😂, uten kritisk lavt antall menn verken i tenor eller bass. Det skal vi glede oss over, men fortsatt skal vi holde fokus på å få med noen flere av «arten»👨🏻‍🦰👨Førstkommende lørdag vil Kee representere oss på Fornebupilotens nettverkstreff, hvor han får 3 minutter på seg til å fortelle deltakere fra diverse  organisasjoner på Fornebu, hvorfor det er kjekt å synge og være en del av Fornebu Singairs!

I dag er frist for innmelding av saker til årsmøtet, og vi har som mål å sende ut årsmøtedokumentene i løpet av neste uke. 

Da sees vi i kveld!
Hilsen styret