Tirsdags-blogg 09.01.24

Kaffeansvarlige i kveld: Eiliv☕og Harald☕

Hei, da kan vi endelig komme inn fra kulden til et varmt fellesskap i et ferskt semester! Det gleder vi oss til!

Og som dere har sett, har Emilie planlagt at vi starter året med stemmeøvelser på 3 nye sanger (Aeroplane Song, Viking Song og Vesleblomme), ref melding fra henne samt øvingsplanen i Kalender. Noter er kopiert for de som ikke kan skrive ut selv.
Stemmeøvelser betyr også at stemmelederne må være forberedt på å avspille MuseScore-filer fra telefon/iPad/Pc/Mac i sine respektive stemmegrupper. En liten OBS her, det er lagt ut nye musescore-filer I DAG for Viking Song og Vesleblomme, så ta en «refresh» inne i My scores (sveip ned fra toppen) dersom du har appen liggende åpen fra sist du brukte den, og er det noen av stemmelederne som har generelle problemer med MuseScore-appen sin, gi beskjed til Eli eller Kee straks!
Etter felles oppvarming i Speilsalen går bassene inn til Emilie i Nøsteriet, tenorene går til Trykkeriet, altene går til Rytmeboksen og sopranene blir igjen i Speilsalen. Oversikt over alle stemmeøvelsene med vekslinger er laget og deles ut til stemmelederne ved oppstart (ligger også på hjemmesiden under Medlemmer/Stemmegrupper og utvalg).

En litt trist melding😢er at Kirsti har søkt og fått innvilget permisjon fra koret hele dette året av familiære årsaker. Vi skal hilse så mye til dere alle med at hun vil følge med på oss og at hun gleder seg til å bli med igjen i 2025!
Da er det også godt samtidig å kunne komme med en gladmelding😁om at vi får besøk at 2 nye damer i kveld, Marit og Trine, som skal stemmeprøve med Emilie før oppstart. Ta godt imot dem!

Da står det bare igjen å minne om frist 16. januar for innmelding av saker til årsmøtet den 30.

Sees snart!
Styret