Godt nytt år!

Hei alle sammen!
Håper alle har hatt en fin jul-, romjul- og nyttårsfeiring, og at dere har ladet batteriene og er klare for et nytt korsemester! Jeg gleder meg masse til å se dere igjen på tirsdag. Denne våren har vi mye fint repertoar, vi skal ha samarbeidskonsert og vi skal på tur til Drøbak. Så gøy!

På tirsdag begynner vi med fellesoppvarming før vi deler oss i stemmegrupper og har stemmeøving. Det samme gjelder for 16. og 23. januar. Følg med på tidspunktene som ligger i kalenderen som vanlig. Jeg flyttes til nøsteriet slik at vi kan bruke bluetoothen i hovedsalene, men jeg ber stemmeledere/de som er ansvarlig for lyden om å ta med høyttaler likevel, i fall vi får tekniske problemer.

Under finner dere en liste over repertoaret i høst som skal ligge i permen til enhver tid. Notene trenger ikke å legges i rekkefølge før hver øvelse, men det må de til konsert, altså 😉

I notemappa denne våren:
aeroplane song
Viking song
Vesleblomme
I say a little prayer
I´m still standing
city of stars
can’t stop the feeling
all I have to dream
Vi vandrar saman

Til Sarabråten (6.juni)
Kringsatt av fiender
Norsk Fedrelandssong
Vitae lux
Kom!

God helg! Gleder meg til vi ses på tirsdag!