Goooooood juuuuuul!

Kjære Fornebu Singairs,
Tusen takk for et kjempefint semester og kor-år! Vi har gjort utrolig mye spennende dette året Røros – samarbeidskonsert – Fornebudagene – Safari Fornebu – seminar i Operaen – Pop up-konsert – julekonsert – julesynging – Akershus Slottskirke. For en liste! Og for en gjeng!
Takk for at dere stiller opp i sol, regn, snø og kuldegrader. Takk for at dere øver hjemme. Takk for at dere smiler på korøvelse. Takk for at dere tar vare på hverandre. Takk for at dere inkluderer hverandre i pausene. Takk for at dere engasjerer dere på øvelsene. Takk for at dere kommenterer og vitser (og ler av mine vitser). Takk for at dere har et åpent sinn til alle forslag. Takk for at dere lar meg teste, prøve, feile og mestre. Sammen er vi kjempegode! Alle små bidrag er viktige for at Fornebu Singairs er et godt sted å være hver tirsdag. 
TAKK FOR AT DERE ER DERE!

Jeg ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år. Jeg gleder meg til neste semester!
God juleklem fra meg❤️