Tirsdags-blogg 12.12.23

Hei alle sammen,

Vel blåst for en strålende sanghelg, og takk for innsatsen til alle som en!
Fine bilder og videosnutter med vellyd er lagt ut av flere i messengergruppa, men siden ikke alle er med der, er det også lagt ved et par bilder nederst i bloggen her samt et opptak av lørdagens fine versjon av Et lys imot mørketida.

Etter en slik avslutningshelg blir det også fint å komme sammen i kveld, for å senke skuldrene, spise, drikke og ha det gøy før vi går hver til vårt for en velfortjent juleferie. Vi ser at det blir en del mannefall pga sykdom, men slikt er dessverre typisk på denne tiden. Vi ønsker alle dere som er blitt syke en riktig god bedring og håper dere blir friske igjen til jul!

Vi starter som før nevnt med en times øvelsesdel fra kl 1745 (blir nok litt annerledes enn vanlig ifølge Emilie😉). Pga stort mannefall og risiko for mer sykdom blir det ikke sang ute på trappa.
Festen starter ca kl 1900. Vi har avtalt med Securitas at vi kan holde på til kl 2230 og være ferdig ryddet til kl 2300.
De som skal være med å gjøre klart på forhånd, kan komme fra kl 1715.

Her er noen påminnelser fra komiteen:
– Husk å ta med tallerken, bestikk, glass og egen drikke
– Husk å ta med/gjøre det du har avtalt med komiteen, ref oversikt i Kalender
– Har du ikke betalt enda, og du kommer, husk kr 230,- til korets konto 1503.35.4023. For dere som har meldt dere på og betalt, men ikke kommer, er det dessverre for sent å avbestille mat fra leverandøren.

Noen har kanskje allerede sett på hjemmesiden at samarbeidskonserten med Sandvikakoret nå er bekreftet til lørdag 25.5. kl 1300 i Sandvika Folkebad. Det forrige kalenderutlegget om mulig fredag 24. er slettet, og vi ber dere gå inn og melde show eller no-show på nytt. Folkebadet er en restaurant som ligger hyggelig til (særlig på lørdager) langs elven i Sandvika. Den innendørs scenen er i et passe stort rom, enkelt og litt røft i stilen, med søyler og opphøyet scene. Det er plass til 200 løse stoler, med direkte adkomst fra innerste del av plassen foran Folkebadet (med uteservering). Dette blir noe å se fram til i vårsemestret!

Når det gjelder sangerstevnet i Drøbak 1. juni, avventer vi fortsatt en endelig bekreftelse på plass før vi legger det i Kalender for påmelding.

Da gjenstår bare for oss i styret å ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år, med gode tanker om semestret dere har vært en del av i Fornebu Singairs!
🤶🎅🤶🎅🤶🎅