Lykke til!

Hei alle sammen og takk for i går!
Det var en fin øvelse, og nå kan vi si oss klare til juleoppdragene, hurra! Kos dere masse med konserten på lørdag <3 Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke kan være der. Husk på alt som står skrevet inn i notene som vi har jobbet med gjennom semesteret, både frasering, dynamikk (styrkegrader), sangteknikk og formidling, og ikke minst: skru på sanggleden, så blir det aldeles utmerket! Lykke til !!<3

Slottskirken:
Under her finner dere programmet jeg fikk av Lars Notto (organisten). Han møter oss i kirken 9.30, og spiller med på alt vi synger. Her kommer dine arme små ligger riktig inne i notearkivet nå, så dere som har fått skrevet ut en «kuttet» versjon må sjekke utskriftsinnstillingene på enheten deres. Jeg legger den ved i dette innlegget også. Ta en kikk og sjekk at du har rett versjon.
Gleder meg til å se dere igjen på søndag!