Tirsdags-blogg 05.12.23

Kaffeansvarlige i kveld er Jan H ☕️og Kristin B☕️

Hei!
Tenk, da er vi kommet til siste ordinære øvelseskveld før jul! Den må vi benytte godt, slik at vi er skikkelig finpussa🥳🤩😇både til lørdag og søndag!

Lørdag: se link til fullt konsertprogram for adventkonserten i Snarøya kirke (ligger under Medlemmer/Dokumenter). En liten OBS – det står tidsrom 1800-1930 i Kalender (fordi konserten også er synlig eksternt), men VI møter i kjellerstua for oppvarming kl. 1430! Se full øveplan i Kalender. Husk å ta med mat og drikke for en lang ettermiddag/kveld, og kle deg gjerne litt pyntet i helsvart, med røde skjerf, og gode sko. Vi skal mye opp og ned trapper og trabulanter.

Søndag er A-oppgaven Akershus slottskirke, hvor vi starter oppvarming i kirkerommet kl. 0930 og øver sammen med kantor Lars Notto Birkeland. Det er barnedåp i år også, så da blir det gjerne en del publikummere til stede. Gled dere til en vakker høytidsstund!
🧣
Alle skal nå ha fått skyssavtaler til og/eller fra kirken (ref Eilivs melding ut i går), og det er viktig at vi skynder oss raskt videre til Fornebu hvor vi skal synge på Jul på Punkt fra programstart kl. 1300. Dette er også en viktig oppgave for oss (og innbringende), hvor vi skal synge nesten hele julerepertoaret vårt for voksne og barn i nabolaget. Her skal alt være lagt til rette for oss med lydanlegg og mikrofoner. Nisseluer vil gjøre seg bra, i tillegg til røde skjerf.
🧑🏼‍🎄🧣
Ettermiddagen på Holmen er også blitt en innbringende tradisjon, trolig snart på 10. året. Og da synger vi gjerne vi🧣, både en og to ganger fra kl 1530, for å glede de som går rundt på mat- og gavejakt🎁

Det er kjekt å kunne formidle til dere alle at vi sang veldig fint for en hyggelig og takknemlig beboergjeng med voksne og barn på Storo på søndag! Vi ble ikke riktig så mange sangere som vi trodde vi skulle bli, men desto mer imponerende innsats av dere som kom og var med. Og kanskje blir det ikke siste gangen vi synger i Grefsenveien 34 borettslag, de likte det de hørte, og spanderte gløgg og deilige, ferske kanelboller på oss. Her var det i hvert fall flere publikummere enn korister og dermed et motsatt bilde enn hos flygerveteranene på fredag. Men de elsker oss de også, så hva gjør vel det?🫶

I dag avsluttes bloggen med litt «musikkpolitikk», som også har noe å gjøre med inntekter til koret vårt. Frivillighet Norge har sendt ut en gladmelding om at regjeringen har lyttet til over 100 av Frivillighet Norges medlemsorganisasjoner og besluttet at det blir full momskompensasjon også i 2023! I statsbudsjettet som ble lagt frem i fjor høst manglet det over 430 millioner på full pott, som altså nå er kommet på plass. Er du interessert i å vite mer om dette, kan du lese her: https://www.frivillighetnorge.no/nyheter/full-momskompensasjon-i-2023

Hei og hopp, sees til øvingsinnspurt i kveld!🤾🏼‍♀️🎶🤸🏼‍♀️🎶🏋🏼‍♂️🎶🏃🏼‍♂️🎶🤹🏼‍♂️🎶🧘‍♀️🎶
Styret