Konsertdag med Sandvikakoret – vennligst responder raskt!

Hei alle!

Aller først, takk til dere 14 som var med og skapte fin julestemning for OBOS-ansatte på Punkt i dag! Både vi selv og publikum var veldig godt fornøyde med innsatsen🫶

Så til hovedsaken i denne meldingen:
Vi var enige på siste øvelse om at Sandvikakorets invitasjon til felles konsert passet best for oss lørdag 25. mai 2024. Det viser seg imidlertid at det ikke er mulig å låne lokalet på en lørdag, så de spør oss om fredag 24. mai mellom kl 1700 og kl 2000 kan være et alternativ. Jeg har lagt arrangementet ut i Kalender og åpnet for rask påmelding. Leder i Sandvikakoret må også sjekke med koret sitt, så denne påmeldingen med frist i morgen 1. desember, er en første hurtigsjekk på hvor mange som kan være med og etablere fullt sangbare kor denne ettermiddagen/kvelden. Dette er jo lenge til, men jeg håper dere umiddelbart kan bekrefte deltakelse eller ikke-deltakelse, slik at vi får oversikt og kan bekrefte tilbake fra vår side, slik at de kan reservere lokalet.

Bare sjekk kalenderen din med en gang, og meld inn!
Tusen takk for hjelpen!
Eli