Tirsdags-blogg 28.11.23

Kaffeansvarlige i kveld er Kristin J.☕️ og Berit K.☕️

****

Hei alle!
Så er det blitt siste tirsdag i november og snart ekte advent! 💜


I kveld blir det stas å få besøk av Erlend og Haike! Det blir en intens og spennende øvelse og generalprøve, og vi skal holde til i Rytmeboksen. Vi som har vært sammen med de to «på scenen» tidligere, kan garantere at julekonserten kommer til å gå veldig bra, selv uten vår beste Emilie. Haike er tryggheten selv i sitt eminente pianospill, og Erlend er en likandes ung kar med mye dirigenterfaring, jordnær, blidspent og raus!

Førstkommende torsdag 30.11. skal 13 stk av oss synge for de ansatte ved Obos på Punkt, når de tenner julegrana og drikker gløgg og kakao kl 1100. Vi synger Julekveldsvisa og Rudolf unisont og Deilig er jorden firestemt. Takk til dere som har anledning til å være med og lage førjulskos for dem! Det foregår ute selvfølgelig, så yttertøy, skjerf og nisseluer (de som har) blir riktig antrekk her.

Fredag 1.12. er det duket for den årlige tradisjonen hos SAS sine flygerveteraners julebord på Radisson Blu Fornebu. Det bruker å være en koselig seanse foran noen av våre eldste og mest ihuga fans! God stemning altså på det gamle «SAS-hotellet»🤩 Vår tenor Inge er leder for foreningen. Vi er godt rustet på alle stemmegrupper til å lage en fin konsert for dem i år også, og Emilie er med oss! Siden publikum er pyntet for julebord, tar også vi på oss noe pent i svart, med våre røde skjerf til.

Søndag 3.12. står «slaget» i Grefsenveien 34 Borettslag på Storo. Dette er også ute, så vær godt kledd i mørkt yttertøy, rødt skjerf og gjerne nisselue de som har. Det er første gang vi synger her, og det er første gang de arrangerer en slik tilstelning for sine beboere, så dette blir spennende for alle. Men Emilie holder koken oppe i oss som vanlig, og vi 17 som stiller opp, kommer til å gjøre alt vi kan for å skape et godt inntrykk av Fornebu Singairs der ute i et litt fjernere nabolag enn vi er vant til! 👏 Se kart i Kalender og et lite bilde av «tunet» nedenfor.

Festkomitéen har nå summert opp påmeldingene til julebordet, og vi blir en fin gjeng på 28, hvor flere har sagt seg villige til å bidra med viktige oppgaver:
Koordinatorer: Maja, Terttu
Plasserer bord tidligere på dagen: Tove, Kirsti
Rigging/pynting: Terttu, Astrid, Harald
Tar med/lager kaffe/te: Eiliv, Elisabeth S, John Peder, Marja
Tar med grønn salat: Dagrun, Frøydis, Maja, Elia
Tar med kake: Elisabeth Ann, Monica, Ingrid G., Kristin J., Greet
Underholdning: Maja, Linda, Kee
Rydder: Kirsti, Jan E, Lars
Dette blir så bra det, og det er bare å glede seg til en artig juleavslutning!👏👏

Men foreløpig gleder vi i styret oss veldig til i kveld og resten av uken, og håper dere gjør det samme!🫶