Sangoppdrag på sykehjemmet 21.11.23

Hei dere!
Eli gjorde meg oppmerksom på at City of Stars var falt ut av repertoaret for i morgen, den SKAL være med, og ligger nå på rett sted i spillelista.
Ellers kom julekvelden på kjerringa i år (ikke hver dag man feirer jul 21. november, si!) så jeg har rett og slett GLEMT at vi kanskje burde øvd litt med kompfilene våre… Derfor er det superbra om de som har mulighet synger gjennom konserten med kompfiler hjemme (alt ligger i notearkivet og/eller youtubelista). Spesielt viktig er når himmelen faller ned og lys mot mørketida som er annerledes enn vi er vant til.
Jeg spiller til Annas julvisa, Klokkene kallar og Julenatt, det finnes ikke kompfiler til disse.

De som har kan ta med nisselue, ellers kler vi oss hverdagspent i sivil.

Gleder meg til «konsert» i morgen!