Dream team

Kjære SuperSingairs!
I går imponerte dere meg skikkelig! Det var en krevende øvelse med masse informasjon, høy konsentrasjon og mange utfordringer. Vi klarte STORE ting som vi ikke har klart tidligere. Jeg tar virkelig av meg hatten for dere!👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Jeg er også veldig takknemlig for at dere er tålmodige og åpensinnede rundt øvelsenes innhold. Det at jeg får teste, forske, prøve og feile sammen med dere gir meg muligheten til utvikling og veldig verdifull læring. Tusen takk for det!

Jeg vet at noen synes jeg kan være litt streng, og at jeg overdriver mye. Det må jeg si meg enig i. Husk at de tingene jeg foresynger og snakker om ofte handler om små nyanser, og at disse nyansene er vanskelig å oppfatte med mindre man Nettop overdriver for å få frem poenget.Uansett- takk for at vi sammen klarer å skape en trygg arena for forskning, prøving og ikke minst feiling. Det gagner oss alle!

Vedlagt finner dere «hvordan øver man hjemme?» som jeg håper kan inspirere dere til å jobbe videre med det vi fikk til i går. Leksene nå er å lære seg de notene man eventuelt ikke kan enda, fortsette å øve utenat, og implementere sangteknikk og intonasjonsarbeid (ping,ping) i øvingen, slik at vi sammen kan bli enda bedre. A cappella-drømmen er ikke så langt unna!
Lykke til, gode sangere!