Tirsdags-blogg 31.10.23

Kaffeansvarlige i kveld er Greet☕️og Terttu☕️. Tove tar med kjeks🍪.

**

Hei til ny øvingsuke! I morgen er det november, og vi kan vel si at for oss er dette innspurtmåneden for å finpusse julekonsertrepertoaret. Vi har vært heldige som har fått både sanselige og artige oppdrag i år, i kirker, hotell, kjøpesenter og i gode, aktive lokalmiljøer med voksne og barn til stede.

Så da gjelder det at alle prioriterer så godt de kan, og melder seg på for å delta. Spesielt trenger vi at flere blir med til Storo og til Holmen, og alter og basser ser mest kritisk ut pr nå. Påminnelser blir sendt ut, og fristen for disse er i dag!

Vår fantastisk ivrige festkomité jobber på for å lage julebord for oss den 12. desember! De trenger også at folk melder seg på, foreløpig er det 14, og takk til dere som har meldt dere for å være med og ta i et tak, med rigging/rydding, pynting eller kakeleveranse. Det er god dugnadsånd! Det blir bestilt mat fra catering, og egenandelen blir kr 230 per pers som betales til korkassa innen 12. desember. Mer info om dette kommer.
Så bli med du også, her blir det god mat og egenprodusert underholdning i godt korvennelag!

Onsdag den 15. november tilbyr ASF Kurs i grunnleggende noteskriving i MuseScore. Kurset er for deg som kan noter, og for å delta må du ha installert programvaren MuseScore på datamaskinen (PC/Mac laptop), og ta den med på kurset.
www.musescore.org er pekeren til der man laster ned programvaren. Kjetil Aamann er instruktør, og kurset foregår på Kjeller. Det kunne vært nyttig at flere i koret som er notekyndige kan litt om dette. Pr nå er det kun Emilie som kan gjøre rettelser ved konvertering fra pdf-filer til MuseScore-filer. Hun må uansett kontrollere alt til slutt, men flere gode hjelpere til å følge med, hjelper også henne. Meld fra til Eli snarest om du har lyst til å lære mer om noteskriving i MuseScore.

Fra og med i dag skifter vi videosystem fra Zoom til Teams. Det skal i utgangspunktet ikke være merkbar forskjell for deg som deltaker. På samme måte som før legges det inn en lenke i Kalender, som det er bare å trykke på. Skulle du likevel oppleve problemer, kontakt Kee eller Eiliv.

Da sees vi snart!
Styret
🎃🎃🎃🎃🎃🎃