Tirsdags-blogg 24.10.23

Kaffeansvarlige i kveld er Unni☕️ og Anne Marit☕️
**

God tirsdags formiddag alle sammen, og tusen takk for en kvalitetsdag på lørdag, sanglig og sosialt. Kjempeinnsats fra alle, og en spesiell honnør til Emilie som holdt koken hele dagen lang!🤸🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🌹

Det ble delt informasjon fra styret om aktivitetene våre gjennom desember, så for dere som ikke var til stede gjentar vi noe av det viktigste her:

Vi har fått to nye oppdrag i desember:
Søndag den 3. desember kl 1500 har vi fått oppdrag fra et borettslag på Storo (Grefsenveien 34). Det er første gang de gjør dette i sin bakgård, og er veldig glade for at vi kommer. Vi møtes der kl 1430 for oppvarming, synger våre sanger og allsanger til kompfiler, og er ferdige innen kl 1530. Emilie er med. Se i Kalender og meld deg på innen 31. oktober. Det er gøy med nye nedslagsfelt og arenaer å vise oss fram på!😇🤩
Så blir det nå også noe av vår tradisjonelle julesang på Holmen senter, selv om det så mørkt ut en stund. De vil gjerne at vi kommer søndag 10. desember kl 1530. Les nærmere beskrivelse i Kalender, og meld deg på! Litt kort frist her også (31. oktober), men det må til hvis vi må trekke oss på grunn av for lav påmelding.

Vi er selvsagt veldig klare over at helgen 9.-10. desember blir en kor-maraton, med en lang og spennende dag i Snarøya kirke på lørdag og tre forskjellige oppdrag på søndag. Styret vil imidlertid legge opp et løp for søndagen, med lunsj, og med kollegaskyss mellom Slottskirken, Punkt og Holmen, slik at ingen skal måtte grue seg av slike praktiske grunner. Styret håper inderlig at vi får god oppslutning også på disse nye aktivitetene, da vi må utnytte de datoene hvor Emilie kan være med oss. Dessuten er begge oppdragene godt honorerte, og derfor kjempeviktige for korkassas likviditet ved utgangen av året. Takk til alle som kan og vil!🥰

Festkomiteen (Terttu og Maja) informerte om sitt initiativ til å ha et julebord🧑‍🎄🧑‍🎄 tirsdag 12. desember, som en trivelig avslutning på semestret. For å få låne Fornebupiloten må vi ha en liten øvelse først kl 18-19, så går vi over i feststemning kl 19-22. Komiteen hadde møte i går kveld sammen med Kee og Eiliv (som er styrets kontakter). Terttu og Maja trenger flere med seg, og det de vil ha behov for hjelp til, er rigging og pynting i forkant, musikk og underholdning, servering og rydding etter festen. Det kommer mer info om dette i pausen under øvelsen i kveld. Når dere melder dere på, skriv i kommentarfeltet hva dere kan bidra med. Festkomiteen lover julestemning, god mat og mye «lått og løye»🥳 Kan vi gjøre noe annet enn å glede oss til det? 👏👏😍 

Sees snart!
Styret