Tirsdags-blogg 17.10.23

Kaffeansvarlige i kveld er Dagrun☕️ og Berit H☕️, Ingrid G tar med kjeks🍪

Hei folkens, da er det hjemme-alene-fest (som Emilie kalte det) i kveld! Hvorvidt vi skal danse på bordet får vi se på😉, vi har i hvert fall som mål å kose oss og gjøre hverandre gode, både på duppedittene våre (husk å ta med!) og i jule-sing-along med kompfilene. Se hele programmet i Kalender.
IT-delen: Sopraner og basser samler seg i Rytmeboksen hos Kee fra start kl 1845, Alter og tenorer samler seg i Speilsalen hos Eli. Så bytter vi etter pausen.
Sangdelen: A-oppgaven fra Emilie er å bli fortrolig med «I Heard the bells«, så øv gjerne litt ekstra på den i forkant. Det ligger link til kompfila i Notearkivet, både under selve sangen, og i You tube-spillelista (under Y). De andre kompfilene vi skal synge igjennom finner du under de respektive sangene i Notearkivet.

Så er det rett på korseminar i Fornebupiloten lørdag kl. 0930, hvor vi skal jobbe med alle julesangene og ha det hyggelig med felles 🍕🍺🍷 etterpå! Husk å betale kr 85,- for pizza til Joruns Vipps 997 28219, senest i morgen 18. oktober!

Korøvelsen med Erlend og Haike måtte flyttes til 28. november i stedet for 5. desember, håper det går greit for alle som skal være med i Snarøya kirke den 9. Konserten starter kl 1800, vi møter i kjellerstuen kl 1500. Det er fortsatt mange som ikke har meldt seg på! Kom igjen folkens, dette er førjulstidens konserthøydepunkt for oss!

Det er fortsatt litt usikkerhet om oppdrag på kjøpesentrene dette året, så vi får se hva som skjer. Til gjengjeld har vi fått noen andre hyggelige og innbringende forespørsler om julesang som ikke er endelig bekreftet enda, så vi har tro på at vi kan få fylt adventskalenderen med gode ting i år også🤞😊

Da sees i kveld!
Styret