Tirsdags-blogg 10.10.23

Kaffeansvarlige i kveld er Jan E☕️ og Pernilla☕️. Inge tar med kjeks🍪

Hei, og vel overstått høstferieuke til alle!🍂 🍁 Nå er det hverdagen igjen, og all tekstpuggingen gjennom uken😉 vil vises igjen i kveld når vi både skal stemmeøve og knytte det hele sammen i fellessang🤩

Litt på den tekniske siden først i dag:

Neste tirsdag (17.10.) er Emilie på tur med Oslo Domkor, og da skal vi som før nevnt ha IT- og sangkveld. Viktig at alle tar med det utstyret dere bruker (laptop, nettbrett, telefon), og tenk gjerne igjennom i forkant, både hva du strever med og hva du er god på, slik at du kan være en hjelp for andre. Alle skal med nå, og vi går gjennom både hjemmesiden og MuseScore, og sjekker også om det er noen generelle utfordringer med epost, messenger-grupper osv. Sammen blir vi gode, og det er gøy å få det til! Lurer du på noe i forkant, spør Kee eller Eli i kveld.

Vi vil også melde at vi for å spare kostnader har hatt en styrebeslutning på ikke å fornye årsabonnementet vårt på Zoom når dette går ut i november. Bruksbehovet er lavt nå, for få personer om gangen, så det blir dyrt for korkassa i lengden. Gjennom vår Microsoft Office-konto som vi bruker for styreadministrasjon og dokumentarkiv, har vi også gratis tilgang på Teams, så dette vil bli verktøyet vi bruker fra og med øvelsen 31. oktober. Styret har testet det ut, og noen kormedlemmer er også blitt invitert i en test, slik at vi er sikre på at det vil fungere for alle ved overgangen. Zoom var opprinnelig enklere å ta i bruk for alle den gangen behovet var stort under koronaen, men dette har nå endret seg, og vi skal sørge for å hjelpe de som trenger det for å få Teams til å fungere like godt som Zoom har gjort til nå.

Så til det sanglige:

De som har sett i kalenderen, har sikkert lagt merke til at vi skal synge julesanger på Oksenøya sykehjem tirsdag 21. november. Det blir koselig! De har utsatt kveldsmaten med et kvarter, slik at vi kan komme og synge konsert fra kl 1845. Dette betyr at vi trenger at dere møter i Speilsalen kl. 1800 for oppvarming, forberedelser og forflytning, slik at vi er oppstilt og klare for konsertstart i rett tid. Etterpå går vi tilbake til Speilsalen og øver fram til kl. 2030. Håper det går fint for alle med litt endret tidsramme denne kvelden!

Vi har også fått et nytt oppdrag med å synge julen inn på Punkt søndag 10. desember kl. 1300. Da drar vi rett fra slottskirken, ferdig oppsunget, til julegranen ved Felleskjøpet/Coop Prix. Oppdraget er godt honorert, og det passer godt både for Emilie og koret at vi får konsentrert mye på én og samme dag. Alle berømtheter har jo juleturné 😂🤣

Så er det kjekt å melde om en hyggelig gest til slutt. To av våre nabokor i Bærum har sendt ut følgende invitasjon til andre kor:
«Kjære korvenner i Fornebu Singairs,
Vi i Bærumkoret og D’kor sender dere herved en invitasjon på vår Gloria i tre akter konserter i Østerås kirke  21.10.2023 og i Helgerud kirke 22.10.2023 med en Promo pris for korister.
Ønsker dere hjertelig velkommen.
Mvh/Best regards
Kristin Venstad, Bærumkoret»

Finn plakat og informasjon her, og se om du kan få det til!

Da sees vi i kveld!
Styret