Tirsdags-blogg 03.10.23

Kaffeansvarlige i kveld er Eli ☕️og Harald☕️ Kee tar med kjeks🍪

Hei alle! Oktober er kommet, det er rett og slett høst!🍁🍂God høstferie til dere som har tatt fri fra korøvelse denne uken, håper sola skinner og livet er fint hvor enn dere befinner dere. Vi andre skal ha lek og moro med Emilie i kveld, det kan bli spennende det også! 🤸‍♀️💃

Dere som bruker MuseScore-appen flittig har sikkert lagt merke til at det nå ligger kun 36 sanger inne der. Årsaken er god, gammeldags rydding av en del gamle sanger, slik at det blir lettere å finne de vi skal øve på. Vi sliter nemlig fortsatt med sorteringsmekanismene i appen (jobbes med saken), så nå er det i hvert fall noen færre sanger å scrolle gjennom.

Øvelsen 10.10. blir igjen med gode, nyttige stemmegruppeøvelser, se Emilies oppdatering i Kalender.

Øvelsen 17.10. er Emilie på reise med Oslo Domkor, så vi bruker en del av øvelsen til å ta oss god tid til en gjennomgang av hjemmeside-funksjoner, MuseScore og generelle IT-utfordringer den enkelte måtte ha. Viktig at alle tar med sin enhet, enten det er laptop, nettbrett eller telefon. Vi har erfart ulike utfordringer for flere, så oppmøte er viktig, enten du trenger hjelp til noe selv, eller du får det til og kan hjelpe andre. Vi deler koret i to, og Eli og Kee går gjennom hver sin del og bytter lag etter pausen. De siste 45 minuttene synger vi sammen til kompfiler vi allerede har for noen av de julesangene vi skal ha med oss inn i adventen.

Så er det seminar i Fornebupiloten lørdag 21.10., med oppstart kl 0930. Det er fortsatt mange som ikke har meldt seg på, så her er det bare å «vise stemmetegn» for dere dette gjelder. Seminaret varer til kl 1700, så spiser vi pizza sammen🍕til egen medbrakt kosedrikk🥤🍻🍷Nærmere info om spleis på pizzabestilling kommer.

Da gjenstår bare å minne om Emilies leksemail til oss og Kees oppfordring til å melde fra om manglende julenoter.

Fortsatt god høstferieuke til alle 🍁og velkommen til dere som kommer til lek og moro i kveld!🤹🏻‍♀️
Styret