Tirsdags-blogg 26.09.23

Kaffeansvarlige i kveld: Hildrun☕️ og Maja☕️

God tirsdags formiddag alle sammen!

Først, takk for en strålende lørdag i full høstsol ☀️🍂 🍁og full korglede! Å samarbeide med andre sangere og skape litt fest for folket, det er gøy, og gjør underverker for kropp og sinn. Vi skal være stolte av oss selv og sangen vår denne dagen, og vi er også stolte av Emilie, som bar det hele, for begge korene, med sitt strålende, tilstedeværende engasjement. En fin dag i minneboka vår! Se noen bilder nederst i bloggen.
Så må alle som hadde bestilt baguett, huske å betale kr 75,- snarest til Joruns Vipps (99728219) eller direkte inn på vår bankkonto 1503.35.40237.

Nå skal vår- og høstrepertoaret få hvile seg litt, og vi skal i full gang med julesangene. Utskrifter kommer på plass i kveld, og etter oppvarmingen skal vi i stemmegrupper, med Emilie vekselvis til stede i gruppene. Se plan i Kalender. Sopraner i Speilsalen, Alter i Rytmeboksen, Herrer i Nøsteriet.
Adventkonserten med SAS Janitsjar er nå endelig besluttet til lørdag 9. desember. Emilie jobber med å skaffe vikar til oss siden hun er opptatt den dagen, og pianist skal vi også ha med. Nærmere informasjon kommer i kveld. Ut over denne, er pr nå julebord for flygerveteranene 1.12. og Akershus Slottskirke 10.12. bekreftet. Resten av juleopptredenene er enda ikke helt i boks, men forespørsel er sendt til Punkt (julegrantenning), Fornebu S og Holmen senter, som er de vi har brukt å synge for i førjulstiden (for honorarer). Vi vil også avtale en tirsdagskveld med Oksenøya sykehjem for å synge julesanger for beboerne.
Juleantrekket vårt er helsvart fra topp til tå, med røde skjerf utenpå🧣. Noen har kanskje disse selv, men Jorun har også på lager.

Til slutt ber vi om at de som ønsker å levere inn de turkise skjerfene for å slippe å ta vare på dem selv, tar de med på øvelsen i kveld eller neste tirsdag. De som helst ønsker å beholde skjerfet, må passe godt på det til vi eventuelt skal bruke det igjen etter jul.

Da sees vi snart!
Styret