Tirsdags-blogg 19.09.23

Kaffeansvarlige i kveld: Maja☕️ og Eiliv☕️.

Hei på dere!

I kveld blir det litt annerledeskveld fordi Emilie kommer først ca. kl 1930. Vi starter med ferdiginnspilt oppvarmingsøvelse i Speilsalen, og går deretter i stemmegrupper for å øve på Høstvise og City of Stars. Som de fleste av dere sikkert har erfart eller sett kommentert i den felles messengergruppen, har vi hatt noen problemer med City of Stars i appen. Dette skyldes noen copyright-rettigheter mellom MuseScore og det aktuelle forlaget. Vi har alle våre rettigheter til sangen i orden, og dere kan nå finne den igjen i appen, men under navnet Stjerneby. Eli vil forklare saken nærmere i kveld. Sangen fungerer som normalt i Notearkivet for de som bruker PC/Mac til hjemmeøving.

Oversikt over stemmegruppeledere (noen nye) og sted for øving:
Sopran: Anne Marit og Anne. Samling i Speilsalen.
Alt: Astrid og Ingrid (ny). Samling i Rytmeboksen.
Tenor: Eiliv og Jan. Samling i det lille rommet ved siden av Håndverksrommet.
Bass: Harald og John Peder (begge nye). Samling i Håndverksrommet.
For sanger med felles herrestemme øver både tenorer og basser i Håndverksrommet.
Stemmegruppelederne avspiller musescore-filer for gruppen og sørger for at det øves på de sanger og takter som trengs, og som Emilie har satt på planen for stemmeøvelsen. Plan er angitt i Kalender.

Som mange av dere forhåpentligvis har sett har vi nå lagt ut en Facebook-teaser om pop-up-konserten med Sølvstrupene på lørdag. Vi har foreløpig delt den på Vi som trives på Fornebulandet og kommer til å dele den på Hva skjer på Fornebu ++ i morgen. Så håper vi som vanlig at dere deler den videre på egen facebookside!

Sees I kveld!
Mvh Styret