Tirsdags-blogg 12.09.23

Kaffeansvarlige i kveld: Astrid ☕️og Anne☕️

Hei alle sammen! Da er valget overstått, og vi kan konsentrere oss om sangen igjen🎶
Utrolig mye som har skjedd denne uken! Sist tirsdag fikk vi for det første fire nye medlemmer som allerede er godt i gang sammen med oss. Hurra for dem! For det andre har vi vært på et veldig spennende, nyttig og lærerikt korseminar i operaens øvingslokaler. Anne Karin og Anna var inspirerende instruktører hver på sitt vis, og vi fikk konstruktive tilbakemeldinger både på hva som er bra og hva som kan forbedres, scenisk og sangteknisk. Emilie vil nok minne oss på det framover, slik at alle får høre hva vi ble rådet til å jobbe videre med.
Det er alltid gøy å møte og synge med andre kor, det var det mange som ga uttrykk for. Selv om flere fikk noen ekstra sommerfugler i magen av å ha andre korister som publikum, var det nyttig å selv være korpublikum og skulle kommentere andre, og ikke minst høre andre kor få instruksjon. Det lærer man også av. Og avslutningsnummeret, hvor alle tre kor sto i blandet sirkel og lærte en bånsull, ble en nydelig felles opplevelse før vi dro hver til vårt. En riktig så innholdsrik og fin søndag ble det, og avslutningen utendørs på Olivia ble en trivelig prikk over i’en i godværet, for de som var med på det.

Nå er det ikke lenge til vi skal møte nok et annet kor, Sølvstrupene fra Kristiansand! De skal vi både øve og synge sammen med i fire fellesnummer og i allsang, og så synge to sanger hver for oss. Les detaljer rundt opplegget i Kalenderinfo, og det er fortsatt åpent for påmelding for de som enda ikke har gjort det!
Det blir et kjempekor på Fornebu S torg lørdag 23. september! Så bare begynn allerede nå å la ryktebørsen gå til familie, venner og kjente! Vi vil også legge ut en teaser for deling på de forskjellige facebooksidene på Fornebu.

Vi har minnet om medlemsprofilen mange ganger, men gjør det igjen nå som vi har fått flere nye medlemmer! Tenk så fint det kunne ha vært for dem å kunne få en tidlig oversikt over navn og hvem som er hvem i koret vårt! Når vi valgte å etablere en medlemsprofil synlig i medlemsoversikten, var det jo for at vi skulle bli bedre kjent med hverandre, slik vi snakket om på seminaret vårt i fjor. Vi oppfordrer selvsagt også dere nye til å gjøre det samme🤗
Slik gjør du det på hjemmesiden: Trykk på Medlemmer/Medlemsoversikt. Finn ditt eget navn, og trykk på merket som står i kolonnen «Om» lengst til høyre i tabellen. Da får du opp en enkel tabell med spørsmål som det er bare å fylle inn tekst i. Husk å trykke Lagre når du er ferdig. Du kan redigere når du vil, da vil det stå Endre innhold, og du kan trykke Lagre på nytt. Vi anbefaler også at du trykker for å sette inn et bilde, da kommer du inn i ditt eget filarkiv hvor du på forhånd har lagret et ønsket bilde av deg selv.
Har du behov for hjelp, spør Kee eller Eli!

Og psst, du har vel husket medlemskontingenten? Frist 15. september (1. oktober for dere nye).

Sees i kveld!
Styret