Tirsdags-blogg 05.09.23

Kaffeansvarlige i kveld er John Peder☕️ og Jorun☕️

Hei alle sammen!

Da er vi godt inne i første høstmåned🍁🍄☀️, og den startet vi med et PANG💥 på Safari Fornebu på søndag! Som i fjor kunne vi jo tenkt oss flere publikummere, men stemningen hos de som var der var kjempegod, foreldre og barn danset og sang til allsangene våre, og konsertlåtene klang flott, til god applaus. Aldri har vi vel hatt bedre lyd inn til oss og ut fra oss, og lydmann Mons var et vidunder av en kar, dyktig og likandes som Emilie uttrykte det! Honoraret vårt blir utbetalt med glede, sa arrangementssjef Roar. Vi er ønsket neste år også, og da skal de jobbe enda mer med å få konsentrert aktivitetene, slik at publikum ikke blir så spredt rundt omkring på de forskjellige stedene. Takk for innsatsen til alle som var med, dette var gøy!

I kveld blir det også gøy, da kommer det 3 nye kormedlemmer til oss. Det er Berit Kristiansen, Kristin Juul og Britt Krog. De har ventet lenge på å få komme og synge med oss, så ta varmt i mot dem!😍 

På søndag blir det nok en spennende greie, tenk at vi skal få synge i operaens ballettøvingssal og korøvingssal! Det blir tett kjør med drevne instruktører, sammen med to andre kor og hver for oss, med bare en halvtimes lunsjpause. Så husk mat og drikke🥯🧃! Her må vi holde energien og smilet oppe hele dagen til vi er ferdige klokka tre💪🤩

Som nevnt på forrige øving planlegger vi å gå ut og spise sammen etter seminaret. Det er reservert bord på Olivia (italiensk) i Østbanehallen. De tilbyr en begrenset à la carte meny som kan bestilles ved bordet, men må betales samlet. Eiliv sørger for dette, så vippser den enkelte sitt beløp til Eiliv. Vi har også sjekket ut noen alternativer til Olivia, men de ble veldig dyre og lite fleksible med krav om minimumsmeny og forhåndsbestilling. Olivia er et trivelig og populært sted som vi tror vil passe for de fleste! Eiliv tar en utsjekk i plenum i kveld og noterer påmeldinger, som han må ha forpliktende bekreftelser på senest innen torsdag kveld.

Da sees vi snart!
Styret