Tirsdags-blogg 29.08.23

Kaffeansvarlige: Elisabeth S og Ingrid S

Heisann! Ny tirsdag!👌☀️

I dag orienterer vi først og fremst om at det har gått ut mail direkte til dere fra vårt nye fakturerings- og regnskapssystem StyreWeb om innbetaling av medlemskontingent kr 1400,- for høstsemestret 2023! Betalingsfrist 15. september. Ser dere ikke umiddelbart mail fra StyreWeb i postkassa, sjekk spamboksen, siden dette er første gang fra et nytt avsendersystem.

I forbindelse med mailen fra StyreWeb har du også fått invitasjon til å laste ned appen Gnist (som StyreWeb tilbyr gratis til sine kunder). Her kan du få en oversikt over alle fakturaer fra oss, men du må likevel i nettbanken din for å gjennomføre selve betalingen.

Søndag 3. september møtes vi kl 1315 utenfor Café Caravelle. Vi får låne «Pursers corner» for oppvarming!
Søndag 10. september må alle møte senest kl 0945 ved Operaens personalinngang på baksiden (altså ikke hovedinngangen). Eiliv og Jan H er våre dørvakter, og slipper oss inn kl 1000 presis.

Lørdag 23. september er det kjempeviktig at de som enda ikke har meldt seg, gjør det nå. Vi er foreløpig 22 påmeldte. Gjestene våre (Sølvstrupene) kommer med 66 sangere!
Det blir bestilt lunsjbaguetter med ost og skinke fra Meny for de som ønsker. Jorun lager liste. Drikke besørges av den enkelte. Er det fint vær, spiser vi i fellesskap i Nansenparken etter torgkonserten, blir det dårlig vær går vi tilbake til Oksenøya Skole.

Da sees vi i kveld, til full gjennomgang av konsertrepertoaret på søndag, feiring av Elisabeth Ann🌹, og litt mer styreinfo!

Styret