Tirsdags-blogg 15.08.23

Hei alle sammen, vel overstått sommer! ☀️ ☔️ 🍦🍸 🍹🕶 🥽 🩴 🩳 👙 ⛺️🧢 🪷 🌸
Nå er det bare én uke igjen til oppstart av høstsemestret, og vi håper alle hjerter gleder seg!

Viktige forberedelser til oppstart er å sjekke kalenderoppdateringer for august og september, med informasjon og settlister med gamle og nye sanger. Men aller viktigst nå, er at dere innen onsdag 23. august melder dere på seminaret i Den Norske Opera den 10. september, se nærmere informasjon fra Eiliv her:

«KORET PÅ SCENEN»
Seminar i korsalen til Den Norske Opera søndag 10. september kl 1000-1500.
Eiliv er kontaktperson (tlf 97593014)
Husk påmelding innen onsdag 23.august.

For å komme inn i Operaen må hver av oss ha et adgangskort.  Adgangskortet blir laget i Operaen på bakgrunn av deltagerlistene fra de enkelte korene.

Oppmøte
Vi møtes senest kl. 09.45 ved personalinngangen på sjøsiden av Operaen i Oslo.
Adgangskortene blir utdelt ved fremmøte.
Praktisk info
Da seminaret varer hele dagen og kantinen i Operaen er stengt i helgene, må hver enkelt deltager sørge for mat og drikke for seg selv.  Drikke er viktig, så ta gjerne med en vannflaske i tillegg.  
Program
Instruktører er Anne Karin Sundal-Ask, dirigent for Det Norske Jentekor, og Anna Sandvik, dirigent og sangpedagog.
1: Koret på scenen
Hvordan kan sangerne og dirigenten sin tilstedeværelse på scenen gi publikum en god opplevelse fra konserten starter og helt til publikum går hjem? 
Hvordan beveger vi oss? 
Hvordan kommuniserer vi med publikum? 
Hvordan står vi på scenen? 
Hva viser vi til publikum med vårt kroppsspråk? 
2: Sangteknikk for sangere
God sangteknikk er grunnlaget for korets sanglige prestasjon. Det vil være fokus på grunnleggende sangteknikk og eventuelle utfordringer knyttet til sangen dere presenterer på seminaret. 

Foruten Fornebu Singairs deltar Drøbak Mannskor og Kor i Lia.
Arrangør av seminaret er Akershus sangerforum.

Vi vil også gjerne minne om medlemsprofilen under Medlemmer/Medlemsoversikt, hvor alle kan legge inn litt kjekk info om seg selv. Trykk på merket i kolonnen Om lengst til høyre for navnet ditt, og et lite skjema dukker opp for innfylling av tekst og bilde. Dette kan kun ses internt i koret, og du skriver akkurat så lite eller mye du selv vil. Formålet er å bli litt bedre kjent med hverandre, og vi oppfordrer alle til å bruke det, og være med! Tenk også så mye lettere det kan bli for nye som kommer å få en kjappere oversikt over navn og hvem som er hvem🤗

Når det gjelder det stadige håpet om å få flere tenorer og basser, kommer vi til å legge ut ny Facebook-«annonse» i løpet av denne uken (som vi også deler videre på forskjellige Fornebu-sider). Når dere ser denne, vær snill og del videre på egne sider, og spre budskapet i alle relevante miljøer dere kjenner til!

Ha en fin uke, til vi sees den 22.!
Styret