Sommer-tirsdagsblogg 20.06.23

Hei alle sammen!
Igjen takk for et supert og innholdsrikt semester, og ekstra takk for den strålende avslutningsfesten vi hadde i Hallstein og Katharinas fantastiske omgivelser! Håper første uken med korferie har vært bra, og at ikke abstinensen til korøvelse er alt for sterk🤣🤗
I så fall kan det kanskje hjelpe å få vite allerede nå, at vi har mange kjekke ting å glede oss til allerede i september, og som det er viktig for oss at dere plotter inn i kalendrene deres og forhåpentligvis melder dere på!

Først er det jo som dere vet Safari Fornebu søndag 3. september, men allerede søndagen etterpå, den 10. september, har vi vært så heldige å få plass på et seminar for kor sammen med sin dirigent (arrangert av Akershus sangerforum), i Operaens lokaler i Bjørvika kl. 1000-1500. Temaer er Koret på scenen, og Sangteknikk. Instruktører er Anne Karin Sundal-Ask, dirigent for Det norske jentekor, og Anna Kargaltseva Sandvik, sangpedagog og dirigent for flere kor i Oslo og Viken. Det er plass til 3 kor på dette dagsseminaret, og de to heldige søkerne utenom oss er Drøbak mannskor og blandakoret Kor-i-Lia (fra Rælingen). Nærmere informasjon finner du i Kalender, åpnet for påmelding.

Så har Emilie fått henvendelse fra en dirigent hun kjenner og som dirigerer et kor i Kristiansand. De lurte på om vi kunne være interessert i et korsamarbeid på formiddagen lørdag 23. september (ifm et oppdrag de har i Oslo fredag kveld). Forslaget er at vi gjør dette på Fornebu, øver inn noen fellessanger, lager en halvtimes pop-up-konsert, og avslutter med en felles lunsj. Tidsrommet det vil skje i, er også denne dagen mellom kl 1000 (ev 0930) og 1500 (lunsj ca 1400). Arrangementet er lagt i Kalender for påmelding, og detaljer kommer straks Emilie har fått gjort eksakte avtaler med dirigenten.

GOD SOMMER alle sammen🌹☀️😎, og velkommen til PANGSTART 🎉på høstsemestret!

Hilsen Eiliv, Jorun, Kee, Jan, Unni og Eli🤗