GOD SOMMER!

Kjæreste «go’gjengen» min, GOD SOMMER!
Først takk for en utrolig hyggelig sommerfest!
Takk også for et fint halvår! Vi har gjort mye gøy sammen, både musikalsk og sosialt, og vi har vært viktige for mange, fra publikum til skolebarn til omsorgstrengende og ikke minst for hverandre. Den gode stemningen i koret vårt er det DERE som skaper, og det er nesten det vi kan være mest stolte av.
Vi har også øvd godt dette semesteret. Det har vært flere musikalske utfordringer, men vi har tatt de på strak arm og kommet sterkere og mer kunnskapsrike ut av det. Hvis vi fortsetter videre i dette sporet kan vi utrette store ting – det er jeg sikker på!
Nå er det sommer og vi skal klappe oss selv på skuldra for god innsats gjennom hele semesteret. Vi skal hvile, samle energi, opplevelser og minner og være sammen med de vi er glade i. Likevel minner jeg om youtubelista vår. Der ligger det oppvarmingsøvelser som dere kan gjøre en gang i mellom, slik at stemmen ikke forfaller helt i løpet av sommeren. Stemmebånda er små muskler og de trenger å trenes jevnlig for å holdes vedlike, både for amatører og profesjonelle. 20 minutter 4 ganger i uka gjør underverker!
Nyt sommeren! Jeg gleder meg til å se dere igjen 22. august!
Sommerklem fra Emilie