Tirsdags-blogg 13.06.23

Kjære alle sammen,

Takk for strålende innsats på luftige, lyseblå  Roseslottet og på omfavnende, grønne  Sarabråten. Begge med vakre rammer rundt sangen vår, og som har gitt oss følelsen av en god og verdig avslutning på vårsemestret!

Og i kveld er det sommeravslutningsfest, i det deiligste vær, i Hallsteins hage! Vi blir så mange som 27 glade mennesker, og vi skal kose oss skikkelig, med reker og alt det som skal til. Jan H har laget quiz og satt opp lag, ta gjerne med notemappa, og komiteen har for øvrig et ønske om at vi skal forlyste oss med drikkeviser utover kvelden. Ta derfor også med noter/tekster på Bort allt vad uro gör, Fredmans Sång nr 16 og Man cyklar för lite. Tømmer’n kommer vi nok heller ikke utenom🥳, den ligger også i Notearkivet nå.

Og HUSK å ta med deg egen drikke🍾, glass🥂 og bestikk🍴

Minner ellers om Medlemsprofilen hvor vi nå kan skrive inn litt om oss selv med formål å bli bedre kjent. Det begynner så smått å bli innhold der (takk til dere som har startet!) og flere kommer forhåpentligvis etter hvert. Nå er det dessuten mulig å legge inn et profilbilde også. Kjekt dette!

De fleste av oss sees altså om noen timer, og til dere som ikke kommer i kveld, sier vi takk for dette semestret, og ønsker en riktig god sommer til vi sees igjen tirsdag 22. august!

Hilsen Styret