Klare for sommer!

Hei dere!
Jeg fikk en veldig hyggelig melding i går om at dere hadde oppført dere ordentlig😉 og at det var veldig hyggelig å være sammen med dere på Sarabråten! Hun sa det var veldig hyggelig å se dere igjen og at hun synes det gikk veldig bra. Det er så fint med positive vikaropplevelser!

På søndag skal flere av oss i ilden igjen. Det blir spennende! Legg inn litt ekstra tid til å ta en titt på utstillingen og ikke minst til å lytte til de andre korene. Mye å glede seg over på Roseslottet på søndag!
Vi hadde en fin gjennomgang på tirsdag og er godt i rute til konserten. Ta gjerne en liten titt på tekstene slik at du kan nyte de flotte omgivelsene mens du synger, og syng gjennom med kompfilene en gang til, så er du sikker på at du kan være komfortabel på søndag. Jeg gleder meg til korfest!