Tirsdags-blogg 06.06.23

Kaffeansvarlige i kveld: Ingrid S ☕️og Jan H☕️
*****

Hei på dere, og tusen takk for en veldig fin sanghelg! 

Kirkekonserten på lørdag var en herlig opplevelse sammen Erlend💐 og Haike💐(se stemningsbilde nederst), og alle vi sangerne fortjente den røde rosen vi fikk fra arrangøren🌹
Vi gjorde også jobben på Festplassen på søndag. Godt å kunne bidra til et godt formål🇺🇦 
Korsang og allsang viser seg å være en fin kombinasjon som skaper liv og stemning blant publikum, selv om det fort blir mer krevende å gjennomføre i friluft. Vi klarte oss gjennom det også, og alle skal ha ros for god innsats begge dager!

Kanskje har noen lagt merke til at det er kommet et rart symbol på høyre side i medlemsoversikten, under en ny kolonne som heter Om? Dette er et resultat av ønsket tiltak i gruppearbeidet på Thorbjørnrud, om å etablere en mulighet for å bli litt bedre kjent med hverandre. Det er IT-Seniorene (som utvikler hjemmesiden vår), som har gjort dette klart for oss, og til høsten får vi også en mulighet for å legge inn et lite profilbilde av oss selv.
Hvis du trykker på dette symbolet, får du opp seks temaer med rubrikker for å skrive litt om deg selv, og når du trykker Lagre, blir det også synlig for andre. Kee og Eli har testet funksjonaliteten, og dere vil se at det står et slikt merke også utenfor deres navn, og dere kan se hva de skriver om seg selv. Det er selvsagt en frivillig greie å gjøre dette, og helt frivillig hvor mye man skriver, men vi oppfordrer alle til å «bjuda litt på» om seg selv, siden dette som nevnt var et av de tiltakene fra gruppearbeidene som dere selv var med på å foreslå. Vi tror det blir gøy og kjekt å bli litt bedre kjent på denne ufarlige måten, og kanskje vi oppdager spennende ting å snakke med hverandre om?

Årets høstseminar er allerede datosatt til lørdag 21. oktober, og blir altså et dagsseminar i nærområdet, med en enkel sosial avslutning fra kl 1700. Detaljene for dagen kommer vi tilbake til, men vi håper alle prioriterer dagen så godt dere kan, og melder dere på, da dette blir den grundige grunntreningen for nye vakre julesanger inn i desemberkonsertene.

Øvelsens hovedfokus i kveld er Sarabråten og Roseslottet, og du finner praktisk informasjon og kjøreplan i Kalender.

I pausen vil Jan, Jorun og Unni gi info om sommerfesten hos Hallstein neste tirsdag!🦐🥂🎉

Ha en fin sommertirsdag til vi sees!
Styret