Tirsdags-blogg 30.05.23

Kaffeansvarlige i kveld: Hallstein ☕️og Monica☕️. Marja tar med kjeks.🍪

*****

Hei, og vel overstått pinsehelg! 

Nå begynner vi straks på junimåneden, og med det, siste innspurt av vårsemestret for Fornebu Singairs. 

Takk til alle dere som har meldt dere på kirkekonserten i Snarøya kirke på lørdag! Dette blir stas! Programmet er nå trykket, og ser slik ut: https://singairs.no/wp-content/uploads/2023/05/Lyden-av-sommer-Konsertprogram-Snaroya.pdf. Refrenget på Sønnavindsvalsen og When you’re smiling til slutt, blir allsanger, med tekst på veggen.

Det vil bli noe fokus på Fornebu/Snarøya-historie i rammen rundt konserten, bl.a. fordi dixiebandet fyller 40 år i år (2 av medlemmene er født og oppvokst på Snarøya og har vært med fra start), og de har fått med Magne Amdahl (oppvokst og bor på Snarøya) til å spille Sønnavindsvalsen (hans far Bjarne laget melodien til Prøysens tekst). De satser på å vise noen gamle bilder på veggene, og jeg har også tipset om at vi har et gammelt bilde fra 90-tallet både av SAS- og Braathens-koret på hjemmesiden vår. Vi får se om de bildene vi har er gode nok til å blåses opp, men kanskje Linda eller Ingrid G har noen originaler av de respektive korene (oppstilt, i uniformer)? 

Så tenker vi at det hadde vært fint om vi også, i denne historiske settingen kunne vist oss fram «live» med noe av bakgrunnshistorien vår, selv om vi «bare» er 33 år i år..?😍 Det hadde vært veldig gøy om dere som har flyger-/flyvert effekter som luer, hatter og skjerf i sine gjemmer, kunne tatt de med seg og tatt de på, ev lånt bort til andre, for eksempel under When we were young og når vi synger med på When you’re smiling til slutt? Hva sier dere Elisabeth Ann, John Peder, Dagrun, Ingrid G, Linda og Inge?🤗

Da gjenstår det bare å be alle om å markedsføre konserten til slekt og venner, slik at vi får et bra publikum å synge for! Det er mye som skjer denne lørdagen under Fornebudagene, så konkurransen om tilhørere kan bli stor.

Søndag 4. juni kommer nye artigheter, vi skal underholde de som deltar eller kommer for å se på Nanseniaden. Lions har satt i gang masse familieaktiviter (10-17), og vil ha sitt sentrum på Festplassen med klatrevegg, grill- og kakesalg, og oss, mellom kl 13 og 14. All inntekt går til vanskeligstilte i Ukraina, og Lionsbussen vil stå ved Café Caravelle for mottak av donasjoner (klær og tørrmat). Takk til dere som har meldt dere på for å bidra med sang i arrangementet, og har du ikke gjort det, er det fortsatt mulig å bestemme seg for det! Vi synger kompfil-låtene, inkludert allsangene Grevling i taket, Rosa på bal og La det swinge. Her bli’ det liv! Og kanskje er det noen tenorer og basser i mengden, som hiver seg med oss fra høsten av?

I kveld skal vi øve på Sarabråten-sangene før pausen, og vi får i den sammenheng også besøk av sopraner fra Oslo Telefonikerne som skal være med oss dit. Etter pausen setter Emilie fokuset på gjennomgang av noen av sangene for lørdag og søndag. 

HUSK å melde fra til Ingrid G snarest om du vil ha skyss med minibussen fra parkeringsplassen til Sarabråten, og meld fra til Jan H om du kjører eller vil sitte på med noen til parkeringsplassen for Østmarksetra. Tilgjengelighet til Sarabråten krever litt innsats, men du verden for en fin og betydningsfull stemning vi får i kroppen når vi står der og synger sanger som betyr noe, og hører på inspirerende taler til ettertanke. I år er det Oslo-ordfører Marianne Borgen som taler. Se omtale av arrangementet i siste utgave av Nytt fra Østmarka nederst i bloggen.

HUSK også å melde fra om du kommer eller ikke på sommerfesten hos Hallstein tirsdag 13.! Det er viktig ifm bestilling av mat og beregning av egenandel.

Under Dokumenter på hjemmesiden finner du siste informasjon fra arrangør om arrangementet på Roseslottet den 11., og det er også oppdatert i Kalender. Detaljer og spørsmål rundt dette kommer vi tilbake til i neste uke.

Da sees vi i kveld!
Styret