Guide for å bytte passord på hjemmesiden

  1. Logg inn på hjemmesiden som normalt. Se etter et lite ikon øverst i høyre hjørnet ved navnet ditt, det ser ut som en liten person. Trykk på denne og du vil få opp en liten meny hvor det står ‘Rediger profil’. Trykk på denne for å komme videre.

2. Deretter vil du komme til en side med veldig mye forskjellige informasjon! Ignorer det hele og skroll/kom deg nedover siden helt til du kommer til en knapp hvor det står ‘Angi nytt passord’. Tykk på denne.

3. På neste skritt vil du se at nettsiden automatisk fyller ut et forslag til passord for deg. Det er ganske langt med mange rare tegn, så anbefaler at du trykker på boksen, sletter tekst på normal måte og lager et eget passord som er lettere å huske.

4. Velg et passord som er enkelt å huske, men som inkluderer stor bokstav, små bokstaver og tall. Hvis du vil at det skal være enda mer sikkert, kan du slenge på et spesialtegn, som for eksempel utropstegn på slutten av passordet. Som eksempel, har jeg skrevet ‘Pusekatt1234’ som passord nedenunder.

NB! Ikke gå ut av siden før du har fullført siste skritt i guiden.

5. Nå skal du lagre endringene dine. Dette gjør du ved å gå helt helt nederst på siden for å finne en knapp hvor det står ‘Oppdater profil’. Først da er det nye passordet ditt blitt satt.

Da har du endret passord 🙂 Har du noen problemer, ring meg på 91365357 eller send mail til vk.damslora@gmail.com