Tirsdags-blogg 23.05.23

Kaffeansvarlige i kveld: Anne Marit ☕️og Elisabeth Ann☕️ Linda tar med kjeks🍪

Nanseniaden:
Ref egen melding sendt ut sist uke, med påmeldingsfrist i dag. Takk til dere som har meldt fra! Til dere som ikke har gjort det enda, «vis stemmetegn» ved å svare ja eller nei om din tilstedeværelse straks du leser dette!🤩👍🙏 Repertoaret blir sangene med kompfiler. Denne familiedagen, arrangert av Lions, er Fornebudagenes veldedighetsarrangement, og all inntekt går til vanskeligstilte i Ukraina. Ønsker vi å være med å bidra?

Øvrige påmeldinger til konsert:
Det er fortsatt mange som ikke har meldt seg på eller av Safari Fornebu 3. september, og noen som ikke har meldt noe angående Snarøya kirke, Sarabråten og Roseslottet. Vi vet vi maser mye om påmeldinger, og hvorfor gjør vi det? Det er ekstremt viktig for dirigent og styre å få oversikt så tidlig som mulig, da vi ofte må takke ja eller nei til oppdraget på kort varsel, vi må beslutte om vi eventuelt må trekke oss med den påmeldte stemmefordelingen vi har fått, dirigenten skal lage oppstilling, og spesielt i Snarøya kirke, trenger vi å vite eksakt antall og stemmefordeling pga plassering i kirken i forhold til orkester, med enkle eller utbygde trabulanter osv. Vi forventer ikke at alle kan delta alltid, det viktigste er å gi beskjed om man kan eller ikke kan. Å være i et kor er frivillig og skjer på fritida, men det krever også planlegging og prioritering for å oppnå full glede av å synge sammen med andre i godt fellesskap. Takk for at du har forståelse for dette!

Sommeravslutning:
Sjøflyhavna var fullbooket,  men vår nye tenor Hallstein har invitert oss hjem til sin hage på Snarøya tirsdag 13. juni. Styret sørger for reker med nødvendig tilbehør. Hver og en tar med egen drikke, glass og bestikk. En egenandel som skal innbetales på forhånd blir fastsatt, og det kommer vi tilbake til. Så håper vi at så mange som mulig har lyst og anledning til å feire avslutningen av et flott vårsemester sammen med gode sangervenner. Husk å melde deg på så fort som mulig🎉🦐🥂🎶

Datasikkerhet:
Til slutt, en helt annen sak, men ikke mindre viktig. På hjemmesiden vår har alle hver sin brukerprofil, og ved etableringen ga vi alle et felles passord for at det skulle være lett å huske passordet og logge seg på, altså en smidig oppstart. Nå er det blitt veldig stort fokus på datasikkerhet rundt oss, og faktisk har noen kor i «Digitalt kor»-gruppen i ASF opplevd at uvedkommende har logget inn. Vi håper de fleste har laget seg sitt eget passord for lengst, men har du ikke det, lurer på hvordan du gjør det, eller ikke får det til, kontakt Kee eller Eli snarest. Vi har verdier liggende på hjemmesiden, bl.a kjøpte noter og filer i Notearkivet, og lagrede persondata (dog ikke sensitive) som vi helst vil holde for oss selv. Takk for hjelpen!

Da gleder vi oss til fint pianofølge med Haike i kveld!

Styret