Tirsdags-blogg 16.05.23

Kaffeansvarlige: Terttu ☕️og Elia☕️

Hei på deg! En del informasjon i dag, så len deg tilbake og les..

Det viktigste først:
I kveld må alle møte et kvarter før vanlig tid, for oppvarming kl. 1830 i Speilsalen (det vanlige øvingsrommet)!
Deretter går vi i samlet flokk over til sykehjemmet for en halvtimes konsert kl. 1900. Vi skal synge ute i Sansehagen, som er et atrium innenfor kaféen. Antrekket er «vanlige» klær som når vi skal på øving, men kanskje vi kunne markert at det er dagen før dagen, med å ta på oss🇳🇴 17. mai-sløyfer? 🇳🇴De som har, tar med! Vi synger settlista som står i Kalender, til og med Ja vi elsker. Etterpå tar vi pausen vår i Rytmeboksen, der vi bruker å ha den, og tar vanlig øvelse i Speilsalen med resten av sangene fram til kl. 2100.

Det neste store etter dette, er konserten i Snarøya kirke den 3. juni. Fornebulandet menighet er arrangør, vi opptrer sammen med Snarøya Dixieband. Brødrene Glenn og Ronny Evensen kjenner vi godt fra før ifm de årlige adventskonsertene, og som vanlig står de for det meste av det praktiske. Arrangementet er en del av Fornebudagenes totale program, og er inkludert også i deres markedsføring.
Angående ytterligere markedsføring av konserten: Plakater (A3) og flyers (A5) er laget og blir distribuert. Vi legger ut noen flyers på sykehjemmet i kveld, for pårørende og betjening, ellers får vi også noen flere litt senere, for utdeling der vi ferdes. Det er veldig viktig at vi hjelper til med å fylle kirken med publikum slik at det blir overskudd i kassa, slik at vi får dekket noen av våre utgifter! Eget Facebook-arrangement ligger ute, og dette er det viktig at hver og en av oss Liker og Deler, enten fra korets fb-side eller fra andres (har oppdatert vårt utlegg med en kommentar i dag), vår private fb-side og eventuelle andre formålstjenlige sider dere har mulighet for å dele den til. Deretter er det kjempeviktig at alle vi i koret trykker Skal. Det at folk ser at mange skal på konserten, er med på å pushe publikumsinteressen for konserten framover. Og all aktivitet underveis (kommentarer, nye delinger) er med på å løfte fb-annonsen fram og opp på folks «vegger» slik at den ikke bare blir liggende rolig, og glemt, langt nede i «feeden». Push push push fram mot 3. juni!
Det blir et fint program på ca 1 time, og vi synger vekselvis med dixiebandet. Program er underveis, men vi skal forberede oss på de sangene som står i Kalender settliste. Det blir også allsang, den ene blir på refrengene i Sønnavindsvalsen, med Magne Amdahl (80 år, fra Snarøya, sønn av Bjarne) på piano og dixiebandets vokalist Lise-Lene som solist på versene. Den andre allsangen blir det siste nummeret med dixiebandet, When you’re smiling. Denne konserten kommer til å bli kjempefin i forsommerkvelden! 🌸

Sommeravslutning tirsdag den 13. juni er nå lagt i Kalender for påmelding. Festen blir hjemme i hagen hos Hallstein på Snarøya! Vi kjøper inn reker og tilbehør, så tar den enkelte selv med drikke osv., og betaler sin kuvertpris til korets konto i forkant. Jorun og Unni finner ut hva denne blir, og holder oss i ørene på det. Mer detaljert info kommer i Kalender etter hvert. Håper flest mulig blir med på dette generøse tilbudet, takk skal du ha Hallstein!

Til slutt et par bilder fra lørdagens pop-up med pop-sang☀️😎🤩☀️Takk for innsatsen til alle som var med!

Da sees vi i kveld, med fulleksaminert dirigent!😍🌹 🤩

Styret