Tirsdags-blogg 09.05.23

Hei på deg!

I kveld er det igjen en «vanlig» øvelse, med gjennomgang av konsertlåter for mai og juni! Håper du har lest og fått gjort noe med Emilies helgelekser, inkludert gjort deg kjent med kompfilene i Notearkivet som vi skal synge etter både lørdag 13. og tirsdag 16. mai🎶🤩 Lørdagen skal vi i tillegg klare oss uten Emilie😱, så da er det ekstra viktig at alle er godt forberedt både med stemmer og rytmer. Oppvarming starter kl 1200 i Fornebupilotens lokaler, med tennisskjorter på! Jan H styrer praten, alle hjelper til med snakk og utdeling av flyers, Eli styrer kompfiler, starter og holder oss i gang😅

Styret hadde møte forrige tirsdag, hvor vi blant annet ble enige om at siste ordinære øvelse før sommeren blir tirsdag 6. juni. Tirsdag 13. juni hadde vi tenkt å initiere en sommeravslutning med reker på Sjøflyhavna. De har imidlertid helt fullt denne dagen, men tilbyr oss plass mandag 12. juni i stedet. Kan hver og en tenke gjennom og sjekke om dette kan gå bra, til vi snakkes om det i pausen i kveld? 🍤🥂

Så må vi allerede nå snakke litt om vår første opptreden etter ferien, nemlig Safari Fornebu i Nansenparken/ Festplassen 2.-3. september. Etter å ha sett på påmeldingene så langt, har vi sammen med Emilie landet på at søndag 3. er best for oss, og arrangør synes det hadde passet fint om vi kunne opptre ca kl 1400. Det er fortsatt mange som ikke har meldt sin interesse for dette arrangementet, og hvis dette gjelder deg, ber vi om at du tar en beslutning snarest mulig. Vi skjønner at noen synes det er lenge til, men styret, Emilie + arrangøren må planlegge før ferien setter inn, og vi har bare 2 øvelser å forberede oss på, når vi starter opp koraktiviteten igjen den 22. august.

Til slutt, et bilde fra åpningen av Treklang sist onsdag. Dette er det eneste bildet vi har funnet (på ordførerens facebookside) hvor vi også er med i helhetsbildet. Kjekt å være en del av et offisielt arrangement. Sang bra gjorde vi også, og barn og voksne sang høylytt med i Grevling i taket!

Sees i kveld!
Styret