Tirsdags-blogg 02.05.23

Hei alle sammen, ny måned, ny uke, ny tirsdag. Hurra!🇳🇴

Til dere som var med på seminar med Erlend på lørdag, takk for oppmøte og innsats! Det var mye god pusting, mange fine øvelser for slitne, anspente stemmer, god terping på rytmikk og litt stemmerydding i uklare takter. Ei god arbeidsøkt med en opplagt, tålmodig og trivelig vikar. Godt å bli litt kjent før opptreden den 3. juni!

Angående kveldens øvelse, sjekk sett-lista i Kalender, og sørg for at også Kringsatt av fiender og Norsk Fedralandssong blir med i kormappa di. Gi beskjed om du ikke har de fra før, og heller ikke kan printe.

I morgen formiddag skal noen av oss være med på kommunens offisielle åpning av Treklang! Vi blir 14 sangere, og møtes senest kl 1020 på uteplassen, for oppvarming kl 1030 i nærmere anvist lokale. Seremonien begynner kl 1100, og vi synger litt før 1130 slik det er sagt så langt. Vi synger Can’t stop the feeling og Grevling i taket, begge med kompfiler. Det er meldt sol, men bare opp mot 11 grader, så ta en langermet genser under tennisskjorta, og hvis behov beholder vi ytterjakkene på.

Nevner også allerede nå at vi skal synge på sykehjemmet på øvelseskvelden den 16. mai. Info er lagt i Kalender. Det som er viktig nå, er at alle blir oppmerksomme på endret oppmøtetid, slik at vi møter i Speilsalen kl. 1830 (istf 1845) for oppvarming, så går vi ut på plassen, eller inn på sykehjemmet, alt etter værforholdene, og synger i 30 minutter fra kl 1900. For å skape 17. mai-stemning for beboerne, avslutter vi med Norsk Fedralandssong og Ja vi elsker (lagt i Notearkivet). Tar deretter pause, og fortsetter med ordinær øvelse kl 1950-2100 i Speilsalen.

Mellom disse datoene er det pop-up-konsert på torget på Fornebu S den 13., men den kommer vi tilbake til i neste ukes blogg.

Syng og vær glad🎶til vi sees i kveld!🤗
Styret