Tirsdags-blogg 25.04.23

Kaffeansvarlige i kveld er Berit og Unni☕️☕️

Hei alle sammen, og tusen takk for fantastisk innsats i en god felles opplevelse på lørdag!
To kor som ble til ett stort kor i samklang, pluss et sangvillig publikum med i allsang, et stødig og glitrende akkompagnement fra Haike og en sprudlende, inkluderende Emilie i front, satte scenen for en vellykket kafékonsert i intime lokaler! Verdt å gjenta👏👏 Og kasserer Jorun er fornøyd med kakesalget!🥮💰

I kveld blir det en «vanlig» øvelse igjen, med finpussing, også på sanger som har ligget stille en stund, men som vi skal ha med oss videre i vårsemestret. Sjekk kveldens repertoar i Kalender, og er det noen som mangler noter på noen av dem, si i fra til Kee.
Kanskje kommer det en ny tenor også, som var til stede på lørdag og sa til Maja at han hadde lyst🙏👏, og så kan vi glede oss til jubilantfeiring i pausen🎶🎈

Til slutt minner vi om at det allerede førstkommende lørdag er seminar på Fornebupiloten med Erlend Leinan Lund, som skal dirigere oss på konserten i Snarøya kirke den 3. juni. Det blir et spennende møte!

Erlend har sin utdanning i kordirigering og klassisk sang fra Norges Musikkhøgskole. For tiden er han fast engasjert som dirigent for Lovisenbergkoret, og som sanger for Margaretakyrkans Vokalensemble, i tillegg til at han jevnlig tar andre frilansoppdrag.

Men i kveld, da har vi vår kjære Emilie med oss til å drille oss inn både mot lørdagens seminar og de neste opptredener i mai og juni.

Sees snart!
Hilsen styret