Tirsdags-blogg 18.04.23

Kaffeansvarlige i kveld er Dagrun☕️ og Jan H.☕️

Hei!
I kveld blir en fin kveld. For det første skal vi ønske Haike velkommen til generalprøve sammen med oss, Emilie vil kunne konsentrere seg fullt og helt om å dirigere oss, og i pausen er det tid for feiring av jubilant! 

Vi starter i Speilsalen som vanlig, og går til Rytmeboksen etter pausen for en gjennomkjøring oppstilt på trabulantene. 

På lørdag møtes vi så kl 1100 i Fornebupiloten, fullt oppladet og konsertklare for publikum, for korsamarbeid og fin samklang! Og vi innleder våren med å ta på oss tennisskjortene våre!
Takk til dere som har skrevet dere på kakebakelista! Sandvikakoret tar også med tre kaker og kaffe. 
Tida mellom kl 11 (kl 10 for styret) og åpning kl 13 kommer til å gå fort, men vi vil ha litt tid mens Sandvikakoret har sin gjennomkjøring med Emilie. Da kan det kanskje være lurt å nyte litt medbrakt nistemat, hvis du trenger litt mer enn søte kaker i magen?
Jan E har trykket et lite antall plakater og flyers som han tar med i kveld. Vi håper noen kan ta med en plakat feks til Snarøya-butikken, Kiwi-butikkene, Fornebu S osv. Vi vil ta med roll-up’en vår, og også sette opp en «rampe»på torget med plakatinfo og pilhenvisning inn til Fornebupiloten. Ikke minst, spre ordet, del og kommenter på Facebook-annonsen som er ute, særlig på Hva skjer på Fornebu og Vi som trives på Fornebulandet. De fleste som bor på Fornebu følger disse.

Nyt våren og varmegradene folkens, ut og hopp paradis, husk solkrem, ta en trall, og lytt gjerne til den muntre, overveldende fuglesangen!

Sees i kveld!
Vårlig hilsen fra styret