I påskeegget: Østlands Leksegodt

Hei og takk for fin gjennomgang på tirsdag!
Nå begynner mye å ta form, men det gjenstår fortsatt mye arbeid. Det er bare 2 øvelser før konsert, hvorav øvelsen 18.april blir med pianist og kan regnes som en generalprøve. Dermed er det bare 1 reell øving igjen. Det kommer til å gå strålende, men det krever en siste hjemmeinnsats fra dere. Øv mest på det du virkelig trenger, og vedlikehold det du kan fra før. Hent gjerne inspirasjon fra forrige lekseliste. Repertoaret ligger nå ute i setlista i riktig rekkefølge.

Påskeegget blir ikke komplett uten en leksegodt som kan være med i sekken på skitur.
Ingredienser: kunne stemmen sin, utenatsynging (være i stand til å se opp, øve med youtube- /kompfiler, bare tekstark, øve med andre stemmer på musescore), en viss ide om tekstinnhold, tilstedeværelse i kropp og sinn, frasering, jevn luftstrøm, aktiv kropp, sangglede, obs: kan inneholde spor av humor.

Her er også notatene mine fra forrige øvelse til inspirasjon:
Requiem: Mer legato (jevn luftstrøm). Øve på V! Vær nøye på hvordan du «angriper» tonen (ovenfra)
When we were young: Øv mer på rytmene på verset. Lytt til Youtube.
Easy on me: vedlikeholde og forbedre rytmer.
Blackbird: bli sikker på stemmen din. Kunne overganger.
Lullaby: legato. Øve på V! Vær nøye på hvordan du «angriper» tonen (ovenfra). HERRER MÅ LÆRE STEMMEN SIN!
Sommarvind: Husk å ikke «sette deg» på hver tone.

God påske!