Tirsdags-blogg 28.03.23

Kaffeansvarlige i kveld er Jan E og Inge☕️☕️ Kee tar med kjeks🍪

Hei på dere!
Da er det bare kveldens øvelse igjen før det snart braker løs med palmehelg, kvikk-lunsj, appelsin, gule bokser, og lammelår som får svidd seg på grillen i hytter og hus, på fjellet eller ved sjøen, i det ganske land. 

Skribenten har allerede startet på påskekrimmen, og se her hva jeg kunne lese i en svensk politi-krimbok i helgen, om korsang (!!):
«….Kerstin sang altenes andrestemme. Hun bandt sammen de andre stemmene til tross for at det hun sang, overhodet ikke lignet ‘Den blomstertid nå kommer’.»
» …De delte kjærligheten til korsang som enkelte ganger fikk abnorme proporsjoner. Mennesker som synger sammen, mennesker som strekker stemmens muligheter til det ytterste og skaper den største vellyd mennesket kan prestere – kunne man komme nærmere Gud?»

Siteringen var ikke tenkt å være et forsøk på åndelig påvirkning😅, men kanskje vi likevel kan kjenne litt på fellesskapsfølelsen i kveld, når vi skal synge sammen og strekke stemmens muligheter i hele vårrepertoaret vårt? 

Så ble det jo også litt vårstemning når vi i går fikk vite at det kommer 2 nye menn til koret i kveld! Vi var litt optimistiske sist tirsdag om besøk av et mulig nytt mannlig medlem da, men at det kommer 2 i kveld i stedet, veier opp i massevis! Velkomne skal de være🤗

Sist uke hadde vi møte med noen fra styret i Sandvikakoret. De gleder seg veldig til å komme til nabolaget Fornebu og være sammen med oss på kor-kafé lørdag 22. april, og de vil også bidra i kake- og kaffedugnaden. De er hyggelige og positive mennesker, så dette skal bli gøy! Koret deres fyller for øvrig 90 år i år, og de skal på jubileumstur til Irland i juni.
Når det gjelder det praktiske rundt denne dugnaden vil Jorun lage en liste som hun tar med på øvelsen 11. april, slik at vi får oversikt og kontroll på at vi har tilstrekkelig med kakebakere. En Facebook-annonse/arrangement for videre deling er også på gang, men det er bare å starte ryktespredningen til venner og familie allerede gjennom påsken!

Avslutningsvis kommer det som oftest en oppfordring fra oss, denne gangen gjelder det igjen påmeldinger til opptredenene våre, inkludert seminaret med Erlend den 29.4. Både Emilie og styret mener at de som kan, bør melde seg på dette selv om man ikke har anledning til å delta på kirkekonserten den 3. juni (i regi av Fornebudagene). Denne er dessuten foreløpig veldig tynt bemannet i påmeldingsskjemaet, så her ligger det en forventning om at alle som opprinnelig meldte seg på til Fredrikstad, også melder seg på til denne😁 Konserten er bekreftet å bli noe av, med Snarøya Dixieband og oss, og vi vil ha med oss profesjonelle Haike Dietrich som akkompagnatør også her.

Da er det bare å glede seg til kveldens øvelse, inkludert pausen! 🎉 

Styret