Tirsdags-blogg 21.03.23

Kaffe-ansvarlige i kveld er Greet og Harald☕️☕️

VÅRJEVNDØGN! 

I år var dette 20. mars, altså i går, men vi kan nok si at vi fortsatt er midt i balansen mellom lys og mørke, og dag og natt er like lange🌓. Ifølge horoskopene vil vi også bli i bedre humør🤣på vårjevndøgn, føle oss lysere til sinns🥳og mer optimistiske😇.

Dette lover godt for energiske korøvelser de neste ukene!

Er det noen som alltid er energisk og aldri gir opp sin optimisme, så er det vår kjære Sølvi. Hun har dessverre meldt at hun i erkjennelsens time har tatt en beslutning om at hun må gi seg som korist av helsemessige grunner. Men hun kommer i kveld, for siste gang, med kake🍰 til oss! Hurra for deg fantastiske Sølvi, og lov oss å fortsette å ta vare på lyset og mulighetene i deg, og også komme og høre oss synge når anledningen byr seg!

Kathrine (Krüger) har også sendt melding om at hun må avvente oppstart dette semestret, men at hun gjerne vil komme energisk tilbake til oss i høst😁 

I kveld står seks av de nye fine sangene våre på repertoaret, og vi håper ALLE (kvinner og menn) har lest og tatt innover seg Emilies lekseblogg fra sist onsdag. Øv deg varm, opplagt og energisk du også!

Vi besørger print av Blackbird og Vi vandrar saman til i kveld, men det er veldig fint at dere som har printer, eller kan få hjelp, skriver ut selv. Vi kommer til å lage en oversikt over hvem/hvor mange dette gjelder, slik at vi framover ikke kopierer mer enn nødvendig, verken for arkivet eller miljøet.

Som dere også har fått informasjon om i leksebloggen fra Emilie, skal vi neste tirsdag synge gjennom alle sangene på vårrepertoaret. De som trenger kopier av noen av de eldre sangene (se Kalenderinfo for 28.03.23), si i fra til Kee, så tar han med.

Til slutt minner vi om FACEBOOK-utlegget vårt om rekruttering av menn – lik og del videre dere som ikke allerede har gjort det! Et triks er også å legge inn noen passende ord i kommentarfeltet, så spretter den fram igjen på nytt i «feeden» til folk. Det handler om å holde det gående!
Ryktene sier vi skal få besøk av en ny mannlig sanger i kveld, ta godt i mot han, slik bare vi kan😍 

Grip dagen, til vi sees!
Styret