Ukas lekseblogg

Hei alle sammen og takk for tålmodigheten i går! Jeg er heldig som har en så raus og artig gjeng som dere! Noen har øvd mye på det meste, mange har øvd mye på litt, og noen har ikke øvd så mye. Vit at jeg SER dere som øver mye selv om jeg må være streng.

Så til den kommende ukas gjøremål:
– Blackbird: lær stemmen
– Vi vandrar saman: lær stemmen (obs! fra t.6 – t.13 synger sopraner og alter melodistemmen. fra t.22 til t.29 har vi en liten gruppe som synger melodien, resten synger SATB som skrevet. På refrenget er solo-stemmen lik sopran-stemmen, så her er det vanlig SATB)
– easy on me t.48 ->

En info til slutt: siste øvelse før påske (28.mars) skal vi ha gjennomsynging av alt repertoaret slik at jeg kan legge planer til etter påske og velge ut repertoaret til musikkaféen 22.april – hurra!

Opplagt og energifyllt hilsen fra Emilie 😉