Ukas øvingscocktail

Hei og hopp fra Sarpsborg!
Her er det pepsi i vinglass og høy sjokoladeføring, og her kommer det jammen litt helgebobler til dere også:

– Easy on me: Lytt og lær (hele sangen)! Kjenn på grooven, prøv å komplisere tin minst mulig, og lytt deg frem til hva du skal synge, både med Youtube og med musescore. Øv deg på å IKKE se på notene mens du lytter! Som vi snakket om på tirsdag er noter til hjelp, men ofte kompliserer det mer enn det hjelper.

– When we were: Lytt og lær (hele sangen, fokus på rytmer i 1) bridge og 2) refreng)! Kjenn på grooven, prøv å komplisere tin minst mulig, og lytt deg frem til hva du skal synge, både med Youtube og med musescore. Øv deg på å IKKE se på notene mens du lytter!

– Lullaby: Hvis du har tid begynn på takt 40, og deretter jobb deg gjennom fra start. Herrer: Noten er annerledes en musescore. Det har med forskjellige nøkler å gjøre. Dere synger det som kalles «Alt» i papirnoten. Dette tilsvarer tenor/bass i musescore. Jeg har gjort noen endringer i oktavene for best mulig resultat.

Ellers har jeg nå rettet When we were young, Easy on me og som en sommarvind. Send meg gjerne en mail om du oppdager noe feil eller «rart» slik at jeg kan sjekke det og rette det opp.

Gooooooood helg fra Emilie