Tirsdags-blogg 28.02.23

OBS – Kaffeansvarlige i kveld: Anne og Hildrun☕️🤩

God ny sol-dag til dere alle!☀️Nå får vi begynne å tro på at våren er i siget. Tenk, det er 1. mars i morgen!

Først litt medlemsstatus: 
Elisabeth Stenvard har dessverre meldt at hun ikke kan bli med oss lenger grunnet flytting tilbake til Halden 1. april. Hun sender hilsen til alle med ordene «jeg er veldig lei for det, og jeg takker så mye for den fantastiske mottagelsen jeg fikk fra alle dere fantastiske mennesker🥰❤️»

Hovedbudskapet i dag er å minne om påmeldingen til Sarabråten onsdag den 7. juni. I skrivende stund er det bare 12 som har meldt seg på, og det er kritisk få sopraner og basser. Men veldig mange har ikke respondert i det hele tatt enda, så meld ja eller nei straks du leser dette! Emilie kan ikke være med dette året, men blir vi mange nok sangere på hver stemme, leier vi vikar.
Vi kommer til å ta en endelig opptelling før vi begynner selve øvelsen i kveld. Dette fordi vi må melde fra til Ingrid innen kl. 1900. Hun kommer ikke til å være på øvelse i kveld pga årsmøte i Oslo Telefonikerne (hennes andre kor), og vil da sjekke om de eventuelt kan stille på Sarabråten i stedet for oss i år. 

Den første våraktiviteten vår, er den planlagte kor-kaféen den 22. april. Her har så langt 19 meldt seg på, men altfor få basser, så flere må følge på og melde ja hvis dette skal kunne bli noe av. Sandvikakoret har meldt positivt tilbake på vår invitasjon om å være med, selv om de ikke blir fullt kor. Nærmere informasjon kommer så snart vi får flere praktiske detaljer på plass.

Landssangertreffet i Fredrikstad 2-4 juni må også gjennom en vurdering, da det viser seg å være kritisk lav påmelding på herresiden for et arrangement som dette. Lokal arrangør har sendt henvendelse om detaljert informasjon fra korene innen 15. mars, så styre og dirigent vil gjøre en snarlig vurdering og komme tilbake med mer informasjon. 

Vi beklager at det ble en del mas om påmeldinger i dag, men vårslappheten bør ikke ha tatt oss riktig enda🙄, så gjør noe med det.😇 Som Emilie sa det sist, det kan ikke bli konsert uten kor!

Takk til alle dere som har betalt inn kontingenten for vårsemestret!👍 Dere andre rekker også å gjøre det innen fristen i dag, så send kr 1300,- til 1503.35.40237.  Emilie fortjener å få vårlønna si i rett tid🤩

Sees i kveld!
Hilsen styret